Sakarya'da 11 yaşındaki kız çocuğu sokak köpeğinin saldırısına uğradı

Sakarya’da okula giderken köpeğin saldırısına uğrayan 11 yaşındaki kız çocuğu, dizinden ve kolundan yaralandı. Okula gitmeye korktuğunu söyleyen küçük kız, “Bu köpekler yüzünden korkuyoruz ve okula gidemiyoruz" dedi.

GİRİŞ 23.09.2023 10:20 GÜNCELLEME 23.09.2023 14:57
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Akyazı ilçesi İnönü Mahallesi'nde meydana gelen olayda okula gitmek için kuzeni ile birlikte evden çıkan 11 yaşındaki Rumeysa Göktepe, sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Köpeğin üzerine atlaması ve ısırması neticesinde bacağından yaralanan küçük kız, çevredekilerin yardımıyla hastaneye sevk edildi. Pansumanı tamamlanan kız çocuğuna daha sonrasında kuduz ve tetanos aşısı yapıldı.

Rumeysa’nın babası Sami Göktepe, “Sabah ben çocukları okula gönderdim. Köpek çocuğun üzerine atlamış bacağını ve baldırını ısırmış. Arkadaşları kurtarmaya çalışmış ama onlar da küçük olduğu için kaçmış. Vatandaşlar hastaneye götürüp pansuman yaptırmışlar. Bende işteydim eşimin araması sonrasında hastaneye gittim. Her gün köpek olayı ben bunları istemiyorum” dedi.

“KÖPEKLER HAVLADIĞI İÇİN KORKARAK GEÇİYORUZ"

Tedavisinin ardından taburcu edilen Rumeysa Göktepe yaşadığı korku dolu anları anlatarak, “Ben okula gidiyordum ve köpek havlıyordu. Köpek üzerime atladı ve bacağımı ısırdı bende kafamı betona vurdum. Düşünce diz kapağım yara oldu. Kuzenimin elinde top vardı o topa vurdu köpekte topun peşine gitti. Bizim komşumuz beni adlı ve hastaneye götürdü. Burada bana aşı vuruldu. Bu köpekler yüzünden korkuyoruz ve okula gidemiyoruz. Köpekler havladığı için bu bölgeden korkarak geçiyoruz” diye konuştu.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 23
  • amin 7 ay önce Şikayet Et
    Allah hükümete basiret ve merhamet versin de sokak köpeklerini toplatsınlar
    Cevapla
  • Bay.. 7 ay önce Şikayet Et
    yetkililer (Valilikler ve belediyeler) diyorlarki bu konuda bizleri rahatsiz etmeyin kendi önleminizi kendiniz alin. Ne gariptirki hicbir devlet kurumumuz bu işi cözemiyor.
    Cevapla
  • Ahmet 7 ay önce Şikayet Et
    Çocukları sokağa salamıyoruz önlem alınsın artık
    Cevapla
  • Yasin... 7 ay önce Şikayet Et
    Toplayın bu köpekleri uyutun, kaç oldu saldirdiklari insanlar
    Cevapla
  • adem 7 ay önce Şikayet Et
    bu köpek terörünü engelleyin hayvan zararsız ise sevilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
KAAN İtalya'da manşet oldu: Kralların kralı
İstanbul'da bir köpek, kapısını açık bulduğu İETT otobüsünün şoför koltuğuna oturdu