Başkan Erdoğan’ın kuzeni Mehmet Mutlu son yolculuğuna uğurlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 64 yaşında vefat eden kuzeni Mehmet Mutlu, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii’nde düzenlenen cenazeyle son yolculuğuna uğurlandı.

GİRİŞ 23.09.2023 18:17 GÜNCELLEME 24.09.2023 10:28
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dayısının oğlu, 64 yaşındaki Mehmet Mutlu geçen hafta kalp krizi geçirmesi sebebiyle Marmara Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kuzeni Mehmet Mutlu

Kalp damarlarına stent takılan Mehmet Mutlu dün taburcu edildi, fakat sonra evinde yeniden kalp krizi geçirdi. Ümraniye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mutlu hayatını kaybetti.

Mutlu için bugün Üsküdar’da bulunan Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii’nde cenaze namazı kılındı. Cenazeye TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, eski TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, İstanbul Valisi Davut Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, ile Mutlu‘nun ailesi ve yakınları katıldı.

İkindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Mutlu’un naaşı Kasımpaşa’da Zindan Arkası Mezarlığında bulunan aile kabristanında toprağa verildi.

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Yazı İşleri Müdürü
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 15
  • fenerli 1 yıl önce Şikayet Et
    Takından tanırdım , İyi adamdı vesselam
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin...
    Cevapla
  • Yakup ORUÇ 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    neden Türkçe kelimeler kullanmayız kuzen ne ya hu.
    Cevapla
  • Şahin 1 yıl önce Şikayet Et
    Dayi oğlu,teyze oğlu dense kaba mı olur
    Cevapla
  • Emmoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Dayısının oğlu olduğunu belirtmişler. Türkçe bir kelime artık kuzen
    Cevapla
  • Hak sever 1 yıl önce Şikayet Et
    Resûlullah buyurdu ki; "devlet malından ayakkabı bağcığı kadar kendine çıkar sağlayanın namazını kılmam." Allah rahmet eylesin. İnşallah temizdir...
    Cevapla
  • Baydınız 1 yıl önce Şikayet Et
    “Zannın çoğundan kaçının, çünkü zannın bir kısmı günahtır ” bu da Allahu Teala’nın sözü. Haklı adaletli mahlaslarda gelen fettôşîlerden gına geldi artık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya diken üstünde! İsrail mi yoksa Katar mı güçlü? Tek tek sıralandı...
Türkiye, bölgesel ticaretin merkezi olacak! AB'ye açılan kapı buradan geçiyor...