Squid Game gerçek hayata uyarlanıyor: Tam 456 kişi büyük ödül için yarışacak!

Bir döneme damgasını vuran Squid Game dizisinin yarışması gerçek hayata uyarlanıyor. Dizisi gibi yine Netflix'te yayınlanacak olan 'Squid Game: The Challenge' adlı yarışmada, 456 kişi milyon dolarlık ödül için kıran kırana mücadele edecek!

Squid Game gerçek hayata uyarlanıyor: Tam 456 kişi büyük ödül için yarışacak!
Squid Game gerçek hayata uyarlanıyor: Tam 456 kişi büyük ödül için yarışacak!
GİRİŞ 24.09.2023 13:59 GÜNCELLEME 24.09.2023 13:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Netflix'te kısa zaman içerisinde viral olan ve dünya çapında büyük ses getiren Squid Game dizisi, gerçek hayattaki bir yarışmaya uyarlandı. Squid Game dizisinin mevcut hikayesinden esinlenilerek planlanan 'Squid Game: The Challenge' isimli yarışmada, 456 kişi  4.56 milyon dolar için mücadele edecek.

ASIL ‘SQUİD GAME’ 22 KASIM’DA BAŞLIYOR!

Netflix'te geçen sene ilan edilen Squid Game yarışması için tüm başvurular derlendi. Netflix, 456 gerçek yarışmacının yer aldığı projeden kareler paylaştı. Squid Game: The Challenge yarışması Netflix platformunda 22 Kasım'da seyirciyle buluşacak.

İşte, Squid Game: The Challenge'den ilk kareler!

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • mert 7 ay önce Şikayet Et
    sahtedir o paralar.gerçek olsa neden havalandırma deligi koymuşlar.biri sigara izmariti atsa nolcak.için için yanar sabaha kadar.o paralardan bizim bakkaldada satılıyor.çocuklarlar alıyor 1 tl ye satılıyor içinden 7 tane 100 dolar veya 100 euro filan çıkıyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail Savunma Bakanı Gallant'tan Refah hakkında skandal açıklama
Dünya ekonomik büyümesine katkı sağlayacak ülkeler açıklandı! Türkiye kaçıncı sırada?