Ankara'da tepkiler çığ gibi! Mansur Yavaş vatandaşı isyan ettirdi...

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, vatandaşı 2 güne yakın süredir susuz bıraktı. Büyük bir susuzluğun yaşandığı bölgedeki vatandaşlar isyan edip sosyal medyadan tepki gösterdi.

GİRİŞ 25.09.2023 07:42 GÜNCELLEME 25.09.2023 09:08
Bu Habere 152 Yorum Yapılmış

Belediyeye bağlı ASKİ'nin belirtilen tarih ve saatlere kadar su sorununu çözemediği öğrenildi.

Ankara'da CHP'li Büyükşehir Belediyesi, vatandaşı canından bezdirdi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın yönetimindeki Başkent'te birçok yerleşim yerinde halk en temel belediye hizmeti olan suya erişimde büyük sıkıntılar yaşıyor.

Keçiören ve Yenimahalle ilçelerinde 2 güne yakındır büyük susuzluk yaşandığı belirtiliyor.

Vatandaşlar mağduriyetlerini sosyal medya hesaplarından dile getirirken, ASKİ'nin belirtilen tarih ve saatlere kadar su sorununu çözemediğini ifade ediyor.

İşte vatandaşların sosyal medyadaki bazı tepkileri:

"Haftasonu ailecek susuz kaldık, küçüklüğüme, marketten su alarak tuvalete döktüğümüz o senelere geri döndük, teşekkür ederiz"

"Sabahtan beri Keçiören-Yenimahalle birçok yerde su yok ve sizin tek su kesintiniz sitenizde bu gözüküyor, yalan söylemekten de utanmaz hale gelmişsiniz. Yazık çok yazık..."

"2 gündür sular kesik ve suları kestikten sonra haber veriyorsunuz, arıyoruz açmıyorsunuz"

"Yenimahalle Çiğdemtepe bölgesinde iki gündür su yok kendimi kötü hissediyorum."

"Sularımız kesik hiçbir bilgilendirme yapılmadı ne zaman sular gelir acaba?"

"Mansur Yavaş başkan, bir park açıp sabah akşam paylaşım yapıyorsunuz, 2 gündür suyumuz yok. Öyle uzak köy falan da değil, başkentin göbeğindeyiz"

"Böyle beceriksiz olmayın bahane aşağı kodlar suyu çok kullanıyor size çıkmıyor saçmalığı nedir? 2 gün önce aşağıdakiler su kullanmıyor muydu? Beceriksiz Mansur Yavaş. Ankara susuz kaldı

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 152
  • Mustafa 7 ay önce Şikayet Et
    Ankara'lıyı Mansur Yavaş değil, onu koltuk uğruna, hizmet ettirmeme pahasına, milletin zulüm yaşaması, sıkıntı çekmesi pahasına topal ördeğe çevirip aferin almak isteyenler, kutsanmak isteyenler isyan ettirdi!
    Cevapla
  • Kenan 7 ay önce Şikayet Et
    Sizi gidi troller inanmayin bu provekotorlere malun partinin secmenleri
    Cevapla
  • Cng 7 ay önce Şikayet Et
    Etlik şehir hastanesi çevre yolları mesai saatlerinde çileye dönüyor sayın başkan kendini yorma bir kaç ay kaldı
    Cevapla
  • Y.Emre 7 ay önce Şikayet Et
    Saçma sapan konuşmayın millet tepki olarak bunları seçti çünkü Ankara'yı adam yerine koymadılar Melih Gökçek varken tanımadığımız adamı aday yaptılar üstelik sırf megakentlerini kurtarmak için Ankara ile ilgilenen bile olmadı
    Cevapla
  • medo 7 ay önce Şikayet Et
    Eee.. kime ne diyorsunuz. Yapılan hizmete nankörlük ederseniz, çalışacak iş yapacak olanın değil de, yalanın dolanın, algının, uçuk kaçık vaatlerin peşine takılırsanız ne bekliyorsunuz. Beş senedir eski yapılanlarla bir şekilde idare ettiler, bu seçimlerde de seçinde görün bakalım daha neler olacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
32 milyon çalışanın sorunu masaya geliyor! 5 yıl sonra bir ilk
Filistin protestoları 103 yıllık geleneğe damga vurdu! Dikkat çeken ayrıntı kaydedildi..