Denizde dinamitle balık avlayan 2 kişi, suçüstü yakalandı

Bartın'da, sahilde dinamitle balık avlayan S.D. (54) ve F.K. (50), Sahil Güvenlik ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Haklarında adli işlem başlatılan 2 şüpheliye ayrıca 33 bin 127'şer TL idari para cezası kesildi.

Denizde dinamitle balık avlayan 2 kişi, suçüstü yakalandı
Denizde dinamitle balık avlayan 2 kişi, suçüstü yakalandı
GİRİŞ 25.09.2023 11:14 GÜNCELLEME 25.09.2023 11:14

Güzelcehisar sahilinde dün akşam saatlerinde 5 metre uzunluğundaki tekne ile denize açılan S.D. ve F.K. dinamitle balık avlamaya başladı. Denizde patlama seslerini duyanlar durumu Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bildirdi.

Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanlığına bağlı DEGAK-3 dalgıç ekibi ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, botlarla bölgeye gelerek, 2 balıkçıyı suçüstü yakaladı. Teknede yapılan aramada denize atılmak üzere hazırlanmış 4 dinamit, 5 fünye ve dalgıç malzemeleri ele geçirildi. 

Gözaltına alınan S.D. ve F.K.'ye 'Su ürünleri kanununa muhalefet' suçlarından ayrı ayrı 33 bin 127'şer TL idari para cezası uygulanırken, 2 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Olay açıklamalar! "Galatasaray, Mehmet Ağar, Ahmet Çakar..."
Bakan Şimşek: KDV artışı yapılmadı