Esenler'de içinde vatandaşların olduğu asansör düştü

Esenler Birlik Mahallesi Akmercan İşmerkezi'nde içinde vatandaşların bulunduğu asansör düştü. Olayda ilk belirlemelere göre, 4 kişinin yaralandığı öğrenilirken, olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Esenler'de içinde vatandaşların olduğu asansör düştü
Esenler'de içinde vatandaşların olduğu asansör düştü
GİRİŞ 25.09.2023 12:46 GÜNCELLEME 25.09.2023 13:31
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Esenler Birlik Mahallesi Akmercan İşmerkezi'nde içinde vatandaşların bulunduğu asansör düştü.

Esenler'de bir iş yeri asansörü düştü. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk belirlemelere göre 4 olan yaralı sayısının 7'ye yükseldği öğrenildi. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılırken, ekiplerin olay yerindeki çalışması sürüyor.  

 

KAYNAK: İHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Ibo 7 ay önce Şikayet Et
    Herzaman ki gibi denetimi olmadigindan. Kanunen var olsada, Uygulama yok.. Yazik. Önlenebilir kazalar , can yakmaya devam ediyor.
    Cevapla
  • Sevil 7 ay önce Şikayet Et
    Tabyki rutin bakımları ihmal edildi ne olacak ki dendi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!