Anadolu Otoyolu'nun Ankara yönünde uzun kuyruklar oluştu: 9 Kasım'a kadar sürecek

Anadolu Otoyolu'nun Kaynaşlı ile Abant gişeleri arasındaki güzergahın, viyadüklerde yapılacak derz çalışmaları nedeniyle ulaşıma kapanması, D-100 kara yolu geçişinde araç yoğunluğuna neden oldu.

GİRİŞ 26.09.2023 14:17 GÜNCELLEME 26.09.2023 14:22
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Anadolu Otoyolu'nun Kaynaşlı gişeleri ile Abant gişeleri arasındaki Ankara yönü, viyadüklerde yapılacak derz çalışmaları nedeniyle dün itibarıyla ulaşıma kapatıldı.

9 Kasım'a kadar sürmesi planlanan çalışma kapsamında İstanbul yönünden gelen araçlar, Kaynaşlı gişelerinden çıkış yapıp D-100 kara yolu güzergahından devam ediyor.

Otoyolun Ankara istikametinin kapanmasıyla sürücüler, D-100 kara yolu geçişinde yoğunluğa neden oldu. Yolun Abant gişelerine bağlantısını sağlayan kavşakta yer yer uzun araç kuyrukları oluştu.

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • ali 7 ay önce Şikayet Et
    Tamirat sebebiyle TÜNELİN TÜP lerinde biri kapandığında Trafik akışının her halükarda istanbul - Ankara yönüne Tünelden verilmeli. Trafik istanbul - Ankara yönüne Eski BOLU dağına verildiğinde Ağır vasıta araçların , ağır ilerlemesi ve arıza yapmaları sebebiyle sıkışıp uzunca kuyrular .... konvoylar oluşturmakta.....
    Cevapla
  • Neden 7 ay önce Şikayet Et
    Yol yaptı diye hafife alanlar o yollar yapılmasa ne olacaktı kafalar basar mi bilinmez
    Cevapla
  • Bülent 7 ay önce Şikayet Et
    O yolu Özal yaptı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
'Yasal zorunluluk' diyerek açıkladı! 27 belediyeye kayyum geliyor
Belçika Başbakanı Alexander De Croo duyurdu... AB'de İsrail'e karşı büyük darbe hazırlığı