Mersin'de PKK/KCK sempatizanlarına şafak vakti operasyon

Mersin'de terör örgütü PKK/KCK propagandası yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 12 zanlıdan 9'u tutuklandı.

GİRİŞ 28.09.2023 09:19 GÜNCELLEME 28.09.2023 09:24
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince, dün şafak vakti düzenlenen operasyonda yakalanan 12 zanlının emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan M.E.Ç, M.S, İ.K, M.İ, N.K, F.G, Y.A, S.Ç. ve F.M. nöbetçi hakimlikçe tutuklandı, B.T, N.G. ile F.D. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sosyal medya hesaplarından terör örgütü PKK/KCK propagandasını yaptıkları öne sürülen 12 zanlı, özel harekat polislerinin desteğiyle düzenlenen operasyonda gözaltına alınmıştı.

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Ogün 7 ay önce Şikayet Et
    Devlet kurumlarınıda araştırın,sosyal medyada yapılan paylaşımları ihbar olarak nitelendirip bir çok suçlunun yakalanıp vatandaşlıktan çıkarılma cezası verilmesi gerekir,beslemenin anlamı yok.
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    ülen arkadaş Mersin Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesini geçti be
    Cevapla
  • ALBATROS 7 ay önce Şikayet Et
    Takdir Ediyorum Ellerine ve Ayaklarına vede Yüreklerine Sağlık Tüm Güvenlik Güçlerimizin ve Devletimizin Lakin Yeterli Değil .
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yüzsüzlüğün böylesi! Elektrik kaçakçılarından DEDAŞ ekibine saldırı
Yeni 17-25 Aralık mı? Ankara Emniyeti'nde AK Parti'ye kumpas iddiası