Ailesi, 4 gündür kayıp Açelya'dan gelecek iyi haberi bekliyor

Sakarya'da, 4 gün önce, 'Dershaneye gidiyorum' diyerek evden ayrılan ve geri gelmeyen Açelya Yıldırım'ın (17), annesi Serpil Yıldırım ile babası Yaşar Yıldırım kızlarının hayatından endişe ettiklerini ve eve dönmesini istediklerini söyledi.

GİRİŞ 28.09.2023 11:55 GÜNCELLEME 28.09.2023 12:08

Ailesinin iyi bir haber beklediği Açelya'nın sosyal medya hesabındaki son paylaşımında ise duygusal şarkıyla ağlayıp kendisini kaydettiği video ortaya çıktı.

Serdivan ilçesinde yaşayan Açelya Yıldırım, pazartesi sabahı, ailesine, 'Dershaneye gidiyorum' diyerek evinden ayrıldı. Kızlarının dönmemesi üzerine endişelenen ailesi, durumu polise haber verdi.

Polisin, başlattığı çalışmalarda, Kocaeli'nin Kandıra ilçesi Pembe Kayalar mevkisinde Yıldırım'a ait olduğu belirlenen çanta bulundu. Arama faaliyetleri süren Açelya'nın, kaybolmadan önce, sosyal medya hesabındaki son paylaşımında duygusal şarkı eşliğinde ağlarken, kendini kaydettiği video yer aldığı görüldü.



'YALVARIYORUM GEL'

Açelya'nın annesi Serpil Yıldırım, "Çok üzgünüm. Bulunmasını istiyorum. Sürekli aradık. Telefonu açık, interneti açık ve kendisine ulaşamadık. En sonunda çantasını bulmuşlar. Ulaştılar bize. Pembe Kayalıklar'ın orada, çanta orada duruyormuş. Telefonu içinde bulmuşlar. Oradan bize ulaştılar. Açelya'cığım lütfen gel. Seni seviyoruz, ne olursa olsun, kabulümsün. Ne olursun gel. Özledik seni. Yalvarıyorum sana gel" dedi.



Baba Yaşar Yıldırım ise "Bir an önce bulunmasını istiyoruz. İyi bir kız, bizim gözümüzde. Hiç bunları yapacağı aklımıza gelmezdi. Bize bir şey söylediği yoktu. Hayatından endişeliyim. 4 gün geçti, 4 gün. Bulunmasını istiyoruz" diye konuştu.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ünlü EuroLeague hakemi maç sonu hırsızlık yaparken yakalandı!
Ünlü maden suyunda bakteri tespit edildi! 2 milyon şişe imha edildi