FETÖ'cü albay yakalandı! Bakan Yerlikaya operasyonu duyurdu

15 Temmuz hain darbe girişiminde “topçu ve füze okul komutanlığında” görev yapan ve müebbet hapis cezasına çarptırılan fetö üyesi albay Şaban Demiraslan Aksaray’da düzenlenen operasyonla saklandığı evde yakalandı.

GİRİŞ 28.09.2023 12:32 GÜNCELLEME 28.09.2023 13:26
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, müebbet hapis cezasına çarptırılan firari FETÖ hükümlüsü Albay Şaban Demiraslan'ın Aksaray'da düzenlenen operasyonla saklandığı evde yakalandığını duyurdu.

MÜEBBET CEZASI ALMIŞTI

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Polatlı 58'inci Topçu Tugayı ile Topçu ve Füze Okul Komutanlığında 15 Temmuz hain darbe girişimindeki eylemlere ilişkin 328 sanığın yargılandığı davada müebbet hapis cezasına çarptırılan FETÖ'cü Albay Şaban Demiraslan yakalanarak adalete teslim edildi. Operasyonu düzenleyen Jandarma Genel Komutanlığı TEM Daire Başkanlığımızı ve Aksaray İl Jandarma Komutanlığımızı tebrik ediyorum" dedi.

Yerlikaya ayrıca, "1 Haziran-26 Eylül tarihleri arasında FETÖ'ye yönelik 1683 operasyon yapıldı. 2 bin 500 şahıs gözaltına alındı. 510'u tutuklandı. Masum vatandaşlarımızın üzerine ateş açmaktan geri durmayan hain FETÖ'cülerin inlerine giriyor, her birini tek tek yakalayıp adalete teslim ediyoruz. Terör örgütleriyle mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecek" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 24
  • İbrahim 7 ay önce Şikayet Et
    Baksana besiye çekilmiş tosun gibi olmuş. Kaçış yokkk.. Hem bu Dünya da, hem öbür Dünya da...
    Cevapla
  • Unsal 7 ay önce Şikayet Et
    Bitmediler bee
    Cevapla
  • sakaryalı 7 ay önce Şikayet Et
    Sayı bakan mecliste ve siyasi partilerdekilerini görmüyormusunuz , soylu zamanında ama parayla ama siyasi ve başka torpillerle kamu kurumlarına uydurma bir itirafçı hikaye ifadelerle geri alınanların üstüne gidin.başta arınç tan başlayabilirsiniz sosyal medyada hepsi kim ney belli.
    Cevapla
  • Ertuğrul Gazi 7 ay önce Şikayet Et
    Asla pişman değiller, hepsine müebbet verilmeli
    Cevapla
  • haydar 7 ay önce Şikayet Et
    hiç yakalanan siyasi yok...
    Cevapla
  • ayhan 7 ay önce Şikayet Et
    Örneğin 15 temmuzda başbakan olacağını söyleyen siyasetçi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Lexus LBX Türkiye'de satışta! B-SUV markanın en ucuz modeli oldu
TFF, şike iddiaları için inceleme başlattı!