Bakan Ali Yerlikaya duyurdu: FETÖ'ye ağır darbe!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 15 Temmuz hain darbe girişiminde yer almış tutuklu ve hükümlü FETÖ üyelerine yurt içi ve yurt dışından topladıkları paralarla yardım eden 52 FETÖ şüphelisinin "Transfer operasyonu" ile yakalandığını duyurdu.

GİRİŞ 29.09.2023 08:58 GÜNCELLEME 29.09.2023 09:05
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu bilgiyi verdi:

"Antalya İl Jandarma Komutanlığı, TEM Daire ile İstihbarat Başkanlıklarımızca, FETÖ finans kaynaklarının deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalarda:

FETÖ'den tutuklu, hükümlü şahıslar ile ailelerine yurtiçi ve yurtdışından transfer edilen paralarla maddi destek sağlayan 52 FETÖ mensubu şüpheliye yönelik, Antalya merkezli toplam 11 ilde (Antalya, Mersin, Adana, Osmaniye, Şanlıurfa, Isparta, Denizli, İzmir, Bursa, Kocaeli, Ankara) operasyon düzenlendi.

Operasyonlar neticesinde şüphelilerin tamamı yakalandı; haklarında adli işlemler başlatıldı. Operasyonu düzenleyen Jandarmamızı tebrik ediyorum. Halkımızın üzerine ateş açan, tanklarla ezmeye çalışan hainlere göz açtırmayacağız."

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 24
  • misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Kuran Kurslarında sadaka adıyla çalışanlara diye toplanıyor camilere diye takip ediliyor mu içlerinde devlete dua etmeyende çok
    Cevapla
  • Vatandaş 6 ay önce Şikayet Et
    Kayseride dolu elini kolunu sallayıp geziyorlar..Herkeste biliyor..Gelin lazımsa toplayın
    Cevapla
  • CESARS 6 ay önce Şikayet Et
    bu kanunlar böyle olduğu sürece bunlara bir şey olmaz sürekli bu haberleri duyarız saçma sapan kanunlar işi bilmeyen savcılar hakimler var ben youtubera hakaret ettim diye para cezası vberiyor savcı youtuber halkı ahlaksızlığa alıştırıyordu videosunda bende karşı çıktım savcı niye hakaret etin diye araştırmamış bile direk suçlu bulunmuşum düşünün artık ülkenin halini
    Cevapla
  • Adem Karaca 6 ay önce Şikayet Et
    Jandarmamızın yapmış olduğu çalışmadan kendilerini tebrik ediyorum şimdi sıra hakim ve avcılarda bunların alacagı ceza müebbet hapis olması lazım yoksa hiçbir anlamı olmaz
    Cevapla
  • nasri 6 ay önce Şikayet Et
    İnşallah hepsi açığa çıkar yoksa bunlardan kurtuluş yok. Tahta kurusu gibi girdikleri yeri oyuyor alçaklar hainler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Paramotor ile sürat denemesi yapan pilot 25 metreden yere çakıldı!
Beşiktaş'ta çok sayıda araç birbirine girdi! Ortalık savaş alanına döndü