Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan son dakika Altın Portakal kararı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı: Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde yer alan belgeselde FETÖ terör örgütü propagandası yapılmasına vesile olunması nedeniyle, tahsisi yapılan Antalya Spor Salonu’nun tahsisi iptal edilmiştir.

GİRİŞ 29.09.2023 15:49 GÜNCELLEME 29.09.2023 17:42
Bu Habere 150 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Gençlik ve Spor Bakanlığı, Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin düzenleneceği Antalya Spor Salonu'nun tahsisini iptal ettiğini ve festivale olan desteklerini çektiğini duyurdu.

Bakanlığın açıklamasında, 60. kez düzenlenecek festival için daha önce Bakanlık olarak Antalya Spor Salonu'nun tahsisinin yapıldığı hatırlatılarak, şu ifadelere yer verildi:

"Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde, belgesel yarışması bölümündeki 'Kanun Hükmü' adlı belgeselde mağduriyet algısı üzerinden FETÖ terör örgütü propagandası yapılması nedeniyle Antalya Altın Portakal Film Festivali'nden desteğimizi çekmiş bulunmaktayız. Belgeselde FETÖ terör örgütü propagandası yapılmasına vesile olunması nedeniyle, tahsisi yapılan Antalya Spor Salonu'nun tahsisi iptal edilmiştir. Bakanlığımız, aziz milletimizin 15 Temmuz'da verdiği destansı mücadelenin itibarsızlaştırılması, sanatın provokasyon unsuru olarak kullanılması çabasının bir parçası olmayacaktır."

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 150
  • vatansever 7 ay önce Şikayet Et
    onlarca vatan evladının alçakça, kalleşçe Şehit edildiği ülkede hainlerin cüretine bakar mısınız; bu gidiş nereye?
    Cevapla
  • dumrul 7 ay önce Şikayet Et
    Devlet, yapımcısından, senaristine, yönetmenine, finansörüne, rol alanlarına varsa dağıtımcısına kadar kasırga olup alayını yargılamalı ve cezalandırmalıdır. Zalime merhamet, mazluma zulümdür.
    Cevapla
  • Beko 7 ay önce Şikayet Et
    Ne sanatı ne sanatçısı. Hepsi bir avuç şarlatan.
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    dik dur eğilme, bu millet seninle..
    Cevapla
  • İsoBaba 7 ay önce Şikayet Et
    Belgeseli hazırlayan ve yayınlayanlara soruşturma açtırmadınız mı sayın bakanım??
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Avrupa devi Filistin bayrağıyla şampiyonluk kutladı
Umman'da gizli "orta doğu" toplantısı