Tartıştığı adamı zıpkınla bacağından vuran saldırgan tutuklandı

Bakırköy'de tartıştığı adamı bacağından zıpkınla vurarak olay yerinden kaçan zanlı polis ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından bugün evinde yakalandı. Emniyette işlemleri tamamlanan zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

GİRİŞ 29.09.2023 21:41 GÜNCELLEME 29.09.2023 21:42
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İstanbul'un Bakırköy ilçesi Yeşilköy Mahallesi sahilinde 24 Eylül'de meydana gelen olayda, E.A. ile E.K. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında yanında bulunan zıpkınla E.A.'yı bacağından yaralayan E.K. olay yerinden kaçtı.

Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan E.A. ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tedavinin ardınan E.A. taburcu edildi.

SALDIRGAN "KASTEN YARALAMA" SUÇUNDAN TUTUKLANDI

Saldırının ardından olay yerinden kaçan E.K. polis ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından bugün evinde yakalandı.

Konuyla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "E.A. isimli müşteki şahıs ile yapılan görüşmede olay günü arkadaşları ile sahilde oturdukları, tanımadıkları bir şahsın yanlarına geldiği ve aralarında tartışma çıktığı, şüpheli şahsın yanında bulunan zıpkın ile kendisini bacağından yaraladığı bilgisi edinilmiştir. Eşkâl bilgilerinden kimlik bilgilerine ulaşılan E.K. isimli şahıs 29 Eylül tarihinde ikametinde yakalanmıştır. Şüpheli şahsa yapılan sorgulamada zıpkını Çekmece Caddesi'nd    e bulunan bir adrese attığı bilgisi edinilmiş, suç aleti yapılan inceleme sonucu bulunarak muhafaza altına alınmıştır. Konu ile ilgili yakalanan şahıs E. K., "Kasten yaralama" suçundan sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir" denildi.

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Hayret! Adli kontrol yok muydu?
    Cevapla
  • çağrıbey 6 ay önce Şikayet Et
    enteresan tutuklanmış ilerleme var
    Cevapla
  • Bıçaklasaydı 6 ay önce Şikayet Et
    Kanunlarda mı yargıçlarda mı sorun var acaba? burada doğru olan yapılmış suçlu hapse atılmış,başka bir olayda bıçaklayan adam denetimli serbestlikten salınıyor.
    Cevapla
  • Acı gerçekler 6 ay önce Şikayet Et
    Adam ölmemiş kardeşim neden tutukluyorsunuz. Yoksa yaralanan gariplerin değilmi???
    Cevapla
  • Hayri 6 ay önce Şikayet Et
    İlla ölmesi mi lazım teksas mi la burasi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Filistin bayrağı açan Türk sporcuya madalya tehdidi
Lexus LBX Türkiye'de satışta! B-SUV markanın en ucuz modeli oldu