Son dakika... Bakan Yerlikaya duyurdu: 20 ilde dev operasyon!

Son dakika haberi... İçişleri Bakanı Yerlikaya, 20 ilde düzenlenen “Narkogüç” operasyonlarında 90 zehir taciri daha yakalandığını duyurdu.

GİRİŞ 30.09.2023 08:40 GÜNCELLEME 30.09.2023 09:11
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... İçişleri Bakanı Yerlikaya sosyal medya hesabından, Tekirdağ, Siirt, Diyarbakır, Yozgat, Denizli, Konya, Şanlıurfa, Kocaeli, Artvin, Balıkesir, Kırıkkale, Mardin, Bitlis, Samsun, Bursa, Aydın, Niğde, Batman, Yalova ve Sivas olmak üzere 20 ilde düzenlenen 'Narkogüç' operasyonlarında 90 zehir tacirinin yakalandığını duyurdu.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Hüsnü Başmak 7 ay önce Şikayet Et
    Dağda başarılı bir şekilde sürdürülen pkk imhasına eş zamanlı olarak, pkk şehir yapılanması KCK, Dhkp-c, Mlkp, Pys....ve iş birlikci fetö imhasıda elzemdir zaman kaybetmeden.
    Cevapla
  • son imparator 7 ay önce Şikayet Et
    Zaferi görene kadar Aşkı gönülden bırakma Dua yı dilden bırakma Bayrağı elden Bırakma İNŞALLAH memleket temizleniyor !
    Cevapla
  • Recep 7 ay önce Şikayet Et
    Kocaeli Darıca Gebze acil acil neler var neler herkez tedirgin
    Cevapla
  • kenan 7 ay önce Şikayet Et
    ellerinize sağlık. Sayın Ali Yerlikaya'yı çok sevdim, Allah cc başarılarını daim etsin.
    Cevapla
  • Şua 7 ay önce Şikayet Et
    Eee demekki neymis.kisiler degissede yapilacaklar degismiyormus o yuzden Soylu giderse kurtuluruz diyenler YERLIKAYA geldi simdi ne yapacaksiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakanlık yaş çay alım fiyatlarını açıkladı
Muhteşem anları Türk pilotları görüntüledi! 'Aurora Borealis' büyüledi