Cumhurbaşkanı Erdoğan yeğeninin nikah şahidi oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile birlikte,, kardeşi Mustafa Erdoğan’ın oğlu Usame Erdoğan’ın nikah törenine katıldı. Çifti tebrik eden Erdoğan, nikah cüzdanını gelin Esma Saruhan'a verdi.

GİRİŞ 30.09.2023 20:39 GÜNCELLEME 01.10.2023 10:52
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan'la birlikte, kardeşi Mustafa Erdoğan'ın oğlu Usame Erdoğan'ın Haliç Kongre Merkezi'ndeki mutlu gününe şahitlik etti.

Çifti tebrik eden Erdoğan, nikah cüzdanını gelin Esma Saruhan'a verdi.

Törende TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ve İstanbul Müftüsü Safi Arpaguş da yer aldı.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • Ülkem 6 ay önce Şikayet Et
    Allah hayırlı mutlu saadetli neşeli sevgi dolu bir evlilikleri olsun inşallah kardeşlerimizin vede cümlesinin buda latife olsun düğüne davet edilmedik ama bizimde duamız vede hediyemiz böyle olsun allah mübarek etsin.
    Cevapla
  • vatan sevdası 6 ay önce Şikayet Et
    Maşallah tebrik ederim ALLAH c c mesut etsin bir ömur boyu mutluluklar dilerim
    Cevapla
  • Mürekkep Cahil 6 ay önce Şikayet Et
    Cahilliğimi hoş görün. Nüfus cüzdanıyla evlenme cüzdanını karıştıracak kadar cahilim. Resme bakınca Erdoğandan aldığını evlenme cüzdanı sanmıştım.Haber başlığını görünce düzelttim. Cahillik işte böyle bir şey
    Cevapla
  • ….. 6 ay önce Şikayet Et
    Çarşaflı hanımefendiyi tebrik ediyorum böyle özel bir günde dahi tesettüründen taviz vermediği için.
    Cevapla
  • Kul insan 6 ay önce Şikayet Et
    MaşaAllah la kuvvete illa billah. Allah cc mübarek eylesin, mübarek nesiller versin. Dünya Ahiret mutlulukları versin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'da ağaç katliamı! Esnaf ve vatandaş tepki gösterdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'na tebrik