Hakkari'de 28 kilo külçe altın ele geçirildi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda 28 kilo külçe altın ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 zanlıdan biri savcılık ifadesinin ardından, diğeri de adli kontrol şartıyla salıverildi.

GİRİŞ 01.10.2023 01:01 GÜNCELLEME 01.10.2023 01:01
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde araçta gümrük kaçağı 28 kilogram külçe altın ele geçirildi.

Hakkari Valiliğinden yapılan açıklama şöyle:

"İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesi, suç ve suç unsurlarının elde edilerek şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışanları aralıksız devam ediyor.

Bu çalışmalar çerçevesinde 29 Eylül 2023 günü yapılan çalışmalarda Yüksekova ilçemizde durumundan şüphelenilen bir araçta yapılan aramada her biri 1’er kilogram olmak üzere 28 adet 28 kilogram gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen külçe altın ele geçirildi.

Olayla ilgili gözaltına alına 2 şüpheli şahıstan 1'i savcılık tarafından serbest bırakılırken, 1 şahıs adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı" 

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Vatandaş! 6 ay önce Şikayet Et
    DUBAI yazıyor altınlar üzerinde !
    Cevapla
  • Xyz 6 ay önce Şikayet Et
    Adam maaşıyla birikim yapmış. Yastık altı altını. Sadece 45 milyon liracık. Savcı onun için bırakmıştır.
    Cevapla
  • İzmir berbat 6 ay önce Şikayet Et
    Terrorist pekaka'nin Karabag'dan çaldigi altinlar ?
    Cevapla
  • HadiDağılınŞimdi 6 ay önce Şikayet Et
    Herkes serbest bırakıldı... Altınlardan pay alınıp olay kapatılacak...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Lexus LBX Türkiye'de satışta! B-SUV markanın en ucuz modeli oldu
TFF, şike iddiaları için inceleme başlattı!