Babacan: Bizim çok acil grup kurma gibi bir derdimiz yok

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Bizim çok acil bir şekilde grup kurma gibi bir derdimiz yok. 15 milletvekilimizle sapasağlam, yoğun bir şekilde çalışacağız." dedi.

GİRİŞ 02.10.2023 00:52 GÜNCELLEME 02.10.2023 10:58
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

TBMM 28. Dönem 2. Yasama Yılı açılışı dolayısıyla verilen resepsiyonda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Babacan, teşkilatlardan gelen eğilim ve genel merkezde yaptıkları değerlendirmeler sonucunda Türkiye genelinde kendi adaylarıyla yerel seçime girme kararı aldıklarını söyledi.

"GRUP KURMA GİBİ BİR DERDİMİZ YOK"

Babacan, Meclis'te grup kurabilmek için 5 milletvekiline ihtiyaçlarının olduğunun hatırlatılması üzerine, "Doğal akışında oluşursa oluşur. Bizim çok acil bir şekilde grup kurma gibi bir derdimiz yok. 15 milletvekilimizle sapasağlam yoğun bir şekilde çalışacağız. İnşallah göreceksiniz, DEVA Partisi grubu varmış gibi değil, gruptan çok daha öte bir performansı ortaya koyacağız. Çünkü biz dersimizi iyi çalışıyoruz, iyi hazırlık yapıyoruz." diye konuştu.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • 61KENARABENİ 6 ay önce Şikayet Et
    Yav , zaten bizimde sana ihtiyacımız yoktur.Git işine. Gerçi senin işinde yok. Avrupa ve Amerika'daki kabile reisin sana ne iş verirse onu yaparsın ya sen. Neyse.
    Cevapla
  • vatandaş 6 ay önce Şikayet Et
    Avrupalı abileriniz "Afferim oturun yerinize 10" diyeceklerdi.. Dedilermi yoksa zilletçiler.
    Cevapla
  • Mustafa 6 ay önce Şikayet Et
    Kimin mv, leriydii acaba
    Cevapla
  • Bandırmalı 6 ay önce Şikayet Et
    Sizin Türkiye diye bir derdiniz yok....
    Cevapla
  • Xxxxx 6 ay önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu nu yankesici gibi çarptınız şimdi ötersiniz, keyfini çıkarın, ama unutmayın bu kadar safına bir daha rastlayamazsınız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Volkswagen'i 5 yıl boyunca soymuşlar! Ne var ne yok gitmiş...
Tel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a iletti