RTÜK, Ayşegül Arslan'ın televizyon programındaki sözlerine ilişkin inceleme başlattı

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, gazeteci Ayşegül Arslan'ın bir televizyon kanalında yayınlanan programında Ankara'da gerçekleşen terör eylemi ile ilgili yorumları nedeniyle kanal ve Arslan hakkında inceleme başlatıldığını duyurdu.

GİRİŞ 03.10.2023 01:43 GÜNCELLEME 03.10.2023 01:44
Bu Habere 138 Yorum Yapılmış

Ebubekir Şahin, X sosyal medya platformundan yaptığı paylaşımda, "Bu ahlaksız terör sevici zihniyete ve ekranlardaki bu ucube yorumlara tahammül etmemiz mümkün değildir. Kahraman polisimizin refleksleri ve erken müdahalesi ile olası bir katliamın engellenmesine adeta üzülen bu sapkın zihniyete tüm milletimiz gibi biz de karşıyız. Bu hastalıklı sözlerin yayınlandığı Halk TV ve ilgili kişi hakkında gerekli inceleme derhal başlatılmıştır." ifadelerine yer verdi.

Arslan televizyon yayınında, saldırıya katılan terörist hakkında “Belki o kişi üzerine bomba olduğunu bilmiyordu. Gelip hiçbir şey yapamadan ölünmez. Bana sorarsanız Her şeye aykırı, durup dururken kendini patlatmış. Ankara’da bir arabayı açıp düz kontakla çalıştırmak yerine neden Kayseri'de birini öldürerek ‘Ben geliyorum heeey. Bombalar sırtımızda tabanca belimizde nedir yani...’” şeklinde konuşmuştu.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 138
  • niksarlı 7 ay önce Şikayet Et
    CHP ve HDP ermeniden geçilmiyor..
    Cevapla
  • sultan 7 ay önce Şikayet Et
    çok hevesli isen bir şey yapmadan ölmemeye buyur bir eylem yap daga çık sana BİR SARI TORBA HEDİYE EDELİM ne dersin ne demek istiyorsun söyle
    Cevapla
  • VATAN 7 ay önce Şikayet Et
    Acırsan acınacak hallere düşeriz!
    Cevapla
  • çağrıbey 7 ay önce Şikayet Et
    halk TV köşeye sıkıştı bu nursuz kadını kovmak zorun da kaldı ama cezadan soruşturmadan kurtulamazlar bu olanlar normal değil
    Cevapla
  • Kutahyali 7 ay önce Şikayet Et
    Bu kadın neyin neysi bilen varmi arkadaşlar devamlı eleştiri yapıyor hiç mi güzellik görmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya Benzema'yı konuşuyor! Dudak uçuklatan maaşından vazgeçiyor
Tutuklama talebi panikletti! Köşeye sıkışan Netanyahu'dan ilk açıklama!