Son dakika: Halk TV'den de kovulmuştu! Gözaltına alınan Ayşenur Arslan, serbest bırakıldı!

Ayşenur Arslan'ın Ankara'daki bombalı saldırıya ilişkin yaptığı değerlendirmeler sonrası, Halk TV söz konusu programı yayından kaldırma kararı aldı. Sabah saatlerinde ifadesi alınmak üzere gözaltına alınan Arslan, serbest bırakıldı,

GİRİŞ 03.10.2023 14:57 GÜNCELLEME 03.10.2023 14:57
Bu Habere 766 Yorum Yapılmış

Ayşenur Arslan, Halk TV'deki programda Ankara'daki saldırıya ilişkin skandal sözleri sosyal medyada gündem olmuştu.

Ayşenur Arslan programda şu skandal ifadeleri kullanmıştı: 

"Belki kendisini patlattı denilen kişi, terörist üzerinde ya da arabada uzaktan kumandalı patlayıcı olduğunu bilmiyordu. Çünkü o kadar manasız ki gelip hiçbir şey yapamadan ölünmez. Bana sorarsanız her şeye aykırı durup dururken kendini patlatmış. Ama esas olarak bu benim aklıma takılan şeylerden biri iddia edemem elbette. Ama bir arabanın şoförü öldürülerek neden o kadar kolaydır ki kilidiyle açacaksınız düz kontak çalıştıracaksınız bombayı şey yapıp gideceksiniz. Ankara'da bunu yapmak varken neden Kayseri'de birini öldürerek ben geliyorum bombalar sırtımızda tabanca belimizde mi, nedir yani?"

HALK TV'DEN FLAŞ KARA: KOVULDU!

Gazeteci Ayşenur Arslan'ın Ankara'daki bombalı saldırıya ilişkin yaptığı skandal ötesi değerlendirmeler sonrası, Halk TV söz konusu programı yayından kaldırma kararı aldı. 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, "2 Ekim tarihinde Halk TV isimli kanalda yayınlanan bir programda Ayşenur Arslan'ın 1 Ekim tarihinde Emniyet Genel Müdürlüğü önünde bölücü terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen saldırıya yönelik sarf ettiği sözlere ilişkin 'Terör örgütü propagandası yapma' ve 'Suçu ve suçluyu övme' suçlarından soruşturma başlatılmıştır" denildi.

İFADESİNİN ARDINDAN SERBEST BIRAKILDI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan gazeteci Ayşenur Arslan savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

 
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 766
  • mutlu 6 ay önce Şikayet Et
    Tazminat da ödeseydiniz !
    Cevapla
  • metin 6 ay önce Şikayet Et
    Böyle kanunlarla daha çok Ayşe ler türer.
    Cevapla
  • hadi la 6 ay önce Şikayet Et
    yazık öz vatan evlatlarına çok yazık gariban biri bu kelimeleri konuşmaz da kazara ki oldu Allah muhafaza adamın hayatı biter
    Cevapla
  • Muhtar 6 ay önce Şikayet Et
    Adalet sistemi bitmiş arkadaş. Şu kadının yaptığını biz yapsak kesin müebbet yeriz. Gazeteci, artis, zengin, siyasetçi, popçu, topçu, tiyatrocu olunca ceza yok. Adalet yok.
    Cevapla
  • medo 6 ay önce Şikayet Et
    Bu memlekette şehirdeki kravatlı teröristlere, terörist sevicilere, gece gündüz yalanla iftirayla devlete millete söven 5. kol faaliyeti gösteren etki ajanlarına cezamı varda. Yarın başka bir vukuat daha yapar, bizde bir daha hayrete düşer, bir daha şaşırır, bir daha tepki gösteririz. Böyle devam eder gider. Şu adalet binalarını da komple kapatsalar da, boşu boşuna masraf etmeseler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TBMM'de Fransa'ya karşı bildiri! Tezkere kabul edildi...
Üsküdar’da feci olay: Beton pompası apartmanın üzerine devrildi! 2 balkon çöktü