Çanakkale Boğazı'nda gemi arızası

Çanakkale Boğazı'nda, makine arızası yapan 'Litvanya' bayraklı konteyner gemisi, römorkörle demirleme sahasına çekildi.

Çanakkale Boğazı'nda gemi arızası
Çanakkale Boğazı'nda gemi arızası
GİRİŞ 03.10.2023 10:37 GÜNCELLEME 03.10.2023 10:37

İzmir'den Bulgaristan'a gitmek üzere denize açılan 147 metre uzunluğundaki 'Litvanya' bayraklı, 'Sonata' isimli konteyner gemisi, sabah saatlerinde Çanakkale Boğazı'nda makine arızası yaptı

. Akıntıyla sürüklenen geminin kaptanı, durumu telsizle Çanakkale Boğazı Gemi Trafik Hizmetleri Merkezi Müdürlüğü'ne bildirdi. Bölgeye, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne ait 'Kurtarma-14' römorkörü sevk edildi. Boğazdan geçiş yapan diğer gemiler ise arızayla ilgili bilgilendirildi. Arızalanan gemi, römorkörle Bozcaada Demir Bölgesi'ne götürülüp demirletildi.

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti
Dursun Özbek, başkan adaylığı için kararını açıkladı