Tüp bebek tedavisiyle dünyaya gelen Muhammed, kazada yaşamını yitirdi

Ankara'da, Lütfiye-Eren Ergenli çiftinin, evliliklerinin 7'nci yılında tüp bebek tedavisiyle dünyaya gelen çocukları Muhammed Ergenli (4), yolun karşısına geçerken minibüsün çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Tüp bebek tedavisiyle dünyaya gelen Muhammed, kazada yaşamını yitirdi
Tüp bebek tedavisiyle dünyaya gelen Muhammed, kazada yaşamını yitirdi
GİRİŞ 04.10.2023 12:33 GÜNCELLEME 04.10.2023 12:33

Kaza, dün saat 20.45 sıralarında, Polatlı ilçesi Gülveren Mahallesi Kahramanlar Caddesi'nde meydana geldi. Muhammed Ergenli, annesi Lütfiye Ergenli ile marketten eve dönmek için dolmuşa bindi.

Annesinden önce dolmuştan inen Muhammed Ergenli'ye, yolun karşısına geçerken plakası ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen minibüs çarptı. Çarpmanın etkisiyle çocuk, yaklaşık 10 metre savruldu. Çevredekilerin ihbarıyla kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlıkçıların kontrolünde Muhammed Ergenli'nin öldüğü belirlendi. Ergenli'nin cenazesi, Ankara Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından toprağa verilmek üzere Haymana ilçesi Kavakköy'e gönderildi. Lütfiye-Eren Ergenli çiftinin tek çocukları olan Muhammed Ergenli'nin, tüp bebek tedavisiyle dünyaya geldiği öğrenildi. Kaçan sürücüyü yakalamak için çalışmalar sürüyor.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Adıyaman'da dehşet! Bir polis karakolda meslektaşlarına ateş açtı: 2 şehit
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?