Ankara'da kafası parçalanmış cansız beden bulundu

Ankara'da bir apartmanın bahçesinde kafası parçalanmış halde cansız beden bulundu. Ekiplerin incelemesinde üzerinden kimlik çıkmayan cansız beden, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Ankara'da kafası parçalanmış cansız beden bulundu
Ankara'da kafası parçalanmış cansız beden bulundu
GİRİŞ 04.10.2023 13:56 GÜNCELLEME 04.10.2023 13:56

Ankara'nın Yenimahalle ilçesi Güzelyaka Mahallesi Veysel Şatıroğlu Caddesi'ndeki bir apartmanın bahçesinde, sabah saatlerinde vatandaşlar tarafından kafası parçalanmış erkek cansız bedeni bulundu.

Olay yeri inceleme ekiplerinin incelemesi sonrası üzerinden kimlik çıkmayan cansız beden, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayın tanıklarından Necmettin Kutlubay, "Komşumuz feryat ederek yanımıza geldi. Ben de aşağıya inip polisi aradım. Kendisini tanımıyoruz. Kafası parçalanmıştı" dedi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı
500 milyon euro'luk proje! Avrupa'nın en büyük gaz hattına Türk eli değdi