Motosikletliyi ölümden kurtaran kask

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde kamyonetli çarpışan motosiklet sürücüsü, kaskı sayesinde kazayı hafif yaralı atlattı. Motosiklet sürücüsü hastaneye kaldırılırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Motosikletliyi ölümden kurtaran kask
Motosikletliyi ölümden kurtaran kask
GİRİŞ 04.10.2023 18:22 GÜNCELLEME 04.10.2023 18:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kaza, Ada Caddesi Karaçalılık - Kuzuluk istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, K.B. idaresindeki 54 ABM 067 plakalı kamyonet ile S.A. idaresindeki 34 CJP 629 plakalı motosiklet çarpıştı.

Çarpışmanın şiddeti ile savrulan ve yere düşen motosiklet sürücüsü, kaskı sayesinde kazayı hafif şekilde yara alarak atlattı.

Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Adrese ulaşan sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde gerçekleştirilen yaralı S.A., Akyazı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Motosiklet sürücüsünün durumunun iyi olduğu öğrenilirken konuya ilişkin inceleme başlatıldı.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    "Ölümden kurtaran kask" ifadesi bana dokundu..Kurtulmasına vesile olan dense inancıma daha uygun düşerdi.. La havle veka kuvvete illa billah..
    Cevapla
  • türbedar 6 ay önce Şikayet Et
    iki teker atasözü,BAKKALA GİDERKEN BİLE KASK TAKIN, beş kaza yaptım,iki seferinde başımı sert bir şekilde yere vurdum iki gün kafam zonkladı,şükür olsun kalktım yoluma devam ettim,,, ARKADAŞLAR,kasklarınızı ne olur takmayı ihmal etmeyin,Abi , Kardeş tavsiyesi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!