İstanbul trafiği durma noktasında!

İstanbul'da mesai bitiminde otoyol ve köprü girişlerinde trafik yoğunluğu yaşanıyor. Mecidiyeköy'den Basın Ekspres Yolu'na, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden TEM Otoyolu Sabiha Gökçen-Ataşehir ve Çamlıca gişelerde yoğunluk gözlemlenmekte.

GİRİŞ 04.10.2023 20:23 GÜNCELLEME 04.10.2023 20:26
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Haftanın 3. iş günü çıkışında Yeditepe'nin her iki yakasında D-100 kara yolu, TEM Otoyolu ve bağlantı yollarında yoğunluk yaşanıyor.

MECİDİYEKÖY KİLİT

Avrupa Yakası'nda D-100 kara yolu Çağlayan, Mecidiyeköy ve Zincirlikuyu mevkilerinde trafik çok yavaş ilerliyor. Edirne istikametinde yoğunluk Avcılar'dan başlarken özellikle Haramidere'de trafiğin durma noktasına geldiği görülüyor.

MAHMUTBEY VE TOPKAPI YÖNÜNDE YOĞUNLUK VAR

Basın Ekspres Yolu Mahmutbey istikametinde ve Şirinevler'de de Topkapı yönünde trafik yoğunluğu oluştu.

ESENYURT, BAHÇEŞEHİR, VE HARAMİDERE...

TEM bağlantı yolu Esenyurt, Bahçeşehir ve Haramidere mevkilerinde de trafik yoğunluğu nedeniyle araçlar yavaş ilerliyor.

ANADOLU YAKASI DA AYNI SIKINTILI DURUMDA

Anadolu Yakası'nda D-100 kara yolu Bostancı, Maltepe ve Kartal mevkilerinde trafik yoğunluğu gözlenirken TEM Otoyolu Sabiha Gökçen-Ataşehir ve Çamlıca gişeler yönünde yoğunluk yaşanıyor.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü girişlerinde de her iki yönde trafik yoğunluğu gözleniyor.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 22
  • Rahatla 7 ay önce Şikayet Et
    İstanbulda özel araç yasaklanacak deprem vb.dogal afet yasasi kapsaminda,Zaten eskisi gibi değil toplu ulaşım ozelikle metro agı cok gelisti ve hala gelişmeye devam ediyor.Bu sıkıntılar yakın zamanda gececek az kaldı.
    Cevapla
  • Vatansever 7 ay önce Şikayet Et
    Dünyanın kalbi istanbul da trafik rezaleti..
    Cevapla
  • KELEŞOĞLU 7 ay önce Şikayet Et
    Trafik sorununda, tek çare, binek otomobilde Akaryakıt 100 TL olmalı.
    Cevapla
  • kalender 7 ay önce Şikayet Et
    İmamoğlu trafiği ve otoparları düzeltecekti ya çok güzel düzeltti egosunu ve kesesini o herşey çok güzel olacak dediya İstanbullu anlamadı kendisi için demiş
    Cevapla
  • Lukluk 6 ay önce Şikayet Et
    Tem ve E-5 e belediye değil karakollara bakıyor. Bende trafikten şikayetçiyim ama tek sorumlusu İmamoğlu değil
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    bir toplumun bu kadar bir yere yigarsan , dengesini bozduğun bir ülke yaparsan içinden çıkılmaz bir sorunlar yumağı yaşamak normal olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
En ucuz otomatik araçlar belli oldu: İşte 1 milyonun altındaki otomobiller
Oğuz Murat Aci’nin annesi: '10 ailenin anneler gününü kutlamıyorum'