Kadıköy’de açık otoparktaki 3 araç yandı

Kadıköy’de bir binanın açık otoparkında bulunan 3 araç alev alev yandı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü.

GİRİŞ 05.10.2023 06:11 GÜNCELLEME 05.10.2023 09:16

Yangın, saat 02.30 sıralarında Erenköy Mahallesi Kaptan Arif Sokak’ta bulunan bir binanın açık otoparkında çıktı. Otoparktaki bir otomobilde bilinmeyen nedenle başlayan alevler, yanındaki bir başka otomobil ile cipe sıçradı. İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle araçlara sıçrayan yangın kısa sürede söndürüldü. Yangının ardından araçlar kullanılamaz hale geldi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Yangında aracı zarar gören Kerim Eroğlu, “Patlama sesiyle uyandık, evimizin penceresinden baktığımızda bir otomobilin alev aldığını gördüm. Hemen benim aracın yanındaki aracın. Ondan sonra diğer araçlara sıçradı. Nasıl olduğunu tam göremedik, sadece yangın başladığında görebildik" dedi.

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Beşiktaş'ta çok sayıda araç birbirine girdi! Ortalık savaş alanına döndü
Kaza yapan İsrailli bakan Ben Gvir'in kaburgaları kırıldı