Irak ve Suriye tezkeresi TBMM'de

Irak ve Suriye'ye asker gönderme tezkeresinin süresinin 2 yıl daha uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresi TBMM Başkanlığına sunuldu.

Irak ve Suriye tezkeresi TBMM'de
Irak ve Suriye tezkeresi TBMM'de
GİRİŞ 05.10.2023 15:56 GÜNCELLEME 08.10.2023 12:41
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış
Haberin Ayrıntıları Geliyor...

Son dakika gelişmelere anında ulaşmak için Haber7 uygulamasını akıllı cihazlarınıza (iOS, Android) kurabilir, Twitter’da @Haber7 hesabını takip edebilirsiniz.

App Store Google Play Takip Et

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 4
  • xy01 6 ay önce Şikayet Et
    vatan severler ile vatan hainlerinin beklediği an
    Cevapla
  • Sayın 6 ay önce Şikayet Et
    HDP ve yandaşları red verirler, altılı masa ve masa altındakiler. Rabbim büyük ki bizleri bunların eline bırakmıyor. Tezkere Türk milletin bakası için verilen en büyük karardır. Ne mutlu ki reis gibi adama sahibiz.
    Cevapla
  • qwerty 6 ay önce Şikayet Et
    Zaten diğerlerine kalsaydı Suriye ve Irak'tan çıkacaktık. Bırak tezkereyi, bir de askerleri çekeceklerdi. Sonra dağları yine PKK basardı.
    Cevapla
  • muro 6 ay önce Şikayet Et
    her yil yerine bes yil uzatma olsun dusman vr ise izin bile almaz asker devlet direk vurur meclis de zaten hain cok pkk chp evet zaten beklemeyin meral kalles cikarina bakar bazen pkk olur bazen milliyetci nr yapar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fed, piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı
ABD'de Gazze'ye destek yürüyüşü sonrası polislerden kız öğrenciye işkence!