AK Partili İl Başkanı trafik kazası geçirdi

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Ankara'ya giderken Polatlı ilçesinde trafik kazası geçirdi.

AK Partili İl Başkanı trafik kazası geçirdi
AK Partili İl Başkanı trafik kazası geçirdi
GİRİŞ 06.10.2023 15:47 GÜNCELLEME 06.10.2023 15:49
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Alınan bilgilere göre; Ankara'da yarın düzenlenecek olan AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi için 11 AK 020 plakalı aracıyla sabah yola çıkan AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Polatlı ilçesinde yan yoldan çıkan bir otomobille çarpıştı.



Kaza sonrası karşı taraftar yaralılar olduğu öğrenilirken, AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, tedbir Amaçlı Polatlı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yıldırım'ın araçta tek olduğu öğrenildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Kul insan 6 ay önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun. Ak parti diril. Bilecik işgal altında.Yunanistan 'ın yaktığı yerler yeniden yapılmalıdır. Cumhuriyet halk partisinin sinsi oyunları sizleri aldatmasın. Neymiş müze olarak kalacakmış. Hadi oradan Yunan reklamcıları sizi. Eski Bilecik tarihi dokusu ile yeniden canlanmalıdır. Şeyh Edebali ks dergahı müze değil gerçek dergah olarak faaliyet göstermelidir. Faaliyet diyorum
    Cevapla
  • Neco 6 ay önce Şikayet Et
    Angara Angara rezil trafik olan bir yer
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TFF'nin, imza sayısı toplanamadı iddiasına Kulüpler Birliği'nden belgelerle cevap!
Boykotların hedefindeki Starbucks’tan yeni Türkiye kararı