Seyir halindeki araç alev alev yandı

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde seyir halindeki araç alev alev yandı. Yangında araç kullanılmaz hale gelirken herhangi bir yaralanma yaşanmadı.

Seyir halindeki araç alev alev yandı
Seyir halindeki araç alev alev yandı
GİRİŞ 07.10.2023 19:31 GÜNCELLEME 07.10.2023 19:32
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yangın, Reyhanlı ilçesi Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, cadde üzerinde seyir halinde ilerleyen otomobil ışıklarda durduğu esnada alev aldı. Alev alan aracı gören vatandaşlar durumu 112 acil çağrı merkezine bildirdi.

Olay yerine gelen Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri yangına müdahale etti. Yangında araç kullanılmaz hale gelirken herhangi bir yaralanma yaşanmadı.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Sultan Süleyman 6 ay önce Şikayet Et
    Araç elektrikliyse çok normal hepsi yanıyor zaten insanalrı bu araçlarda cayır cayır yakıyorlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı! İslam alemini gururlandıran mesaj
Türkiye'den son dakika Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!