Şanlıurfa'da erkek hemşireye şiddet uygulayan zanlı hakkında karar

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde görevli erkek hemşireye şiddet uygulayan saldırganın tutuklamasına karar verildiğini açıkladı.

GİRİŞ 08.10.2023 21:23 GÜNCELLEME 09.10.2023 11:29
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya platformu X'teki hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

"Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde görevli erkek hemşire arkadaşımıza şiddet uygulayan, önce tutuksuz yargılama kararı verilen saldırgan hakkında, savcılığın tutuklu yargılama talebi üzerine bu yönde karar çıkmıştır. Şu an firari olan saldırgan aranmaktadır. En kısa zamanda cezasını çekmeye başlayacağına inanıyoruz."

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 41
  • zafer 6 ay önce Şikayet Et
    İyi de bayan hemşire varken neden erkek hemşire gitmiş. Bunu hemşirelerin az çok kestirmesi lazım.
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Bu ne saçmalık. Hiç bayan hemşire kalmamışmı da erkek hemşire vuruyor iğneyi. Hak ediyorsunuz bazen.
    Cevapla
  • Abdullah Güçlü 6 ay önce Şikayet Et
    Devlet sana ananı bacını karını tedavi ettireceğin hekimi seçme hakkı tanımış. Eğer namahrem hususunda bu kadar hassas isen haklarını iyi öğrenir ona göre davranırsın. peki Allah kul hakkından, başkasına insanca muamele etme hukukundan bahsetmiyor mu? İnsanların en hayırlısı insanlara en hayırlı davranandır demiyor mu? Hadisi tersten okursak böyle olmayanlar HAYVANDIR demiyormu?
    Cevapla
  • Abdullah Güçlü 6 ay önce Şikayet Et
    23 yılda bir eğitim modeli uygulamak, şahsiyetli, ve nitelikli insan yetiştirmek hususunda sınıfta kaldınız. Kalkınma konusunda asgari ücretin ve kiraların durumu malum. Adalet hususunda ise yargıya güven kalmamış ve insanlar adaletlerini kendileri sağlar hale gelmiş. İktidarda kalma sebebiniz başarılı olmanız değil, halkın güvenebileceği bir muhalefetin olmayışı. Yazık çok yazık...
    Cevapla
  • ahmet 6 ay önce Şikayet Et
    İnşallah bu ders olur. Hastanenin bu konuya çözüm bulması lazım. Halkın değerlerini bilmeleri lazım. hiçkimseyide zor durumda bırakmamaları lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok