Yarış motorunu sürerken öyle bir şeyle karşılaştı ki şoke oldu!

Samsun'da yolda seyir halinde olan yarış motorunun direksiyonundan bir anda yılan çıktı. Yılanla karşı karşıya kalınca şok yaşayan kadın sürücünün yardımına akaryakıt istasyonu çalışanları yetişti.

GİRİŞ 10.10.2023 09:07 GÜNCELLEME 10.10.2023 09:25

Yarış motoruyla Samsun il merkezinden Bafra yönüne doğru seyir halinde olan kadın sürücü bir anda direksiyonun alt kısmından başını çıkartıp aynaya doğru sürünen yılanla karşılaştı.

Büyük şok yaşayan sürücü yavaşlayıp yol kenarındaki akaryakıt istasyonuna park ederek çalışanlardan yardım istedi.

Kadının anlattıklarına inanamayan çalışanlar motosiklete su ve hava tuttu. Bir süre sonra saklandığı yerden başını çıkartan yılan kıskıvrak yakalanarak doğaya salındı.

KAYNAK: İHA
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İranlı din adamlarından Mücteba Hamaney'e mektup! 'Yeniden gözden geçir'
Yasa komisyondan geçti! Doğum izni uzatıldı, sosyal medyaya yaş sınırı geldi