Riva Sahili'nde korkunç olay! 1'i öldü 1'i kayıp

İstanbul'da Riva Sahili'nde balık tutarken dalgalara kapılan Emrah Dinçer'in cansız bedenine ulaşıldı. Kahreden olayda Fatih Yastıkkaya'nın bulunması için çalışmalar sürüyor.

GİRİŞ 10.10.2023 13:01 GÜNCELLEME 10.10.2023 13:01
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beykoz Riva Sahili'ne balık tutmak için giden ve dalgalara kapılarak kaybolan 2 kişiden biri olan Emrah Dinçer'in cansız bedenine ulaşıldı.

DHA'nın haberine göre Beykoz Riva Sahili'ne dün balık tutmak giden Fatih Yastıkkaya ve Emrah Dinçer, şiddetli rüzgarın da etkisiyle oluşan dalgalara kapılarak kayboldu.

Gece boyunca helikopter destekli süren çalışmalar sabahın erken saatlerinde yeniden başladı. Kıyı Emniyet Müdürlüğü ve İBB Su Altı Arama Kurtarma ekipleri çalışmalara katıldı.

Çalışmalar sürerken, 41 yaşındaki Emrah Dinçer'in cansız bedenine ulaşıldı. Fatih Yastıkkaya için ise arama çalışmaları sürüyor.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    mekanları cennet olsun, aminn
    Cevapla
  • Trr 6 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Enbay 6 ay önce Şikayet Et
    Bu kadar dalgada , balık tutmaya ne gerek vardı , otursaydın evinde. Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Eren 6 ay önce Şikayet Et
    Demeyin öyle kardeşim ya acılı ailesini düşünün
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan o tarihi bekliyor! 'Rapor' gelince...
Sakarya Gaz Sahası'yla 1,8 milyon hanenin doğal gaz ihtiyacı karşılanabilecek