Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, şehit polisin babasına taziye telefonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya aracılığıyla telefonda görüştüğü şehit polis babası Şefik Ermiş’e taziye dileklerini iletti.

GİRİŞ 10.10.2023 19:57 GÜNCELLEME 10.10.2023 19:57
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

İstanbul’da ihbar üzerine gittiği olayda çıkan çatışmada vücuduna kurşun isabet etmesi sonucu şehit olan polis memuru Cihat Ermiş memleketi Ankara’da toprağa verildi.

Şehidin babasını Şefik Ermiş’i ziyaret eden İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonla arayarak baba Ermiş ile görüştürdü. Acılı babaya taziye dileklerini ileten Erdoğan, “Şehitlerimizin makamlarıyla ilgili bir şey söylememize gerek yok. Kur’an-ı Kerim’de rabbimiz onların makamlarını açıklıyor. Onların makamı cennet. Onlar Peygamber Efendimize komşular. Şehit babası olmanız da sizler için en büyük zenginlik. Rabbim bizlere de o makamı nasip eylesin” ifadelerini kullandı. Baba Ermiş ise Erdoğan’a teşekkürlerini iletti.

“ŞEHİDİMİZİN AİLESİ VE 2 YAŞINDAKİ EVLADI ARTIK BU VATANA EMANET" 

Ziyareti ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Kahraman polisimiz Cihat Ermiş dün İstanbul Büyükçekmece’de ihbar üzerine gittiği bir evde açılan ateş sonucu şehit edilmişti. Ankara Haymana’da şehidimizin kıymetli babası Şefik ağabeyimizi ziyaret edip, dua ettik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da şehidimizin babasıyla telefonla görüştü, başsağlığı diledi. Şehidimizin ailesi ve 2 yaşındaki evladı Kemal Asaf artık bu vatana emanet. Kahramanımızın makamı ali, ruhu şad olsun” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 17
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Dikkat ederseniz Anadolu insanı ne kadar gariban ve mütevazi.. Devleti ve Milleti için neler yapıyor. O katiller infaz edilmesi gerekiyor.. Cezaevinde yan yatıp bakıma alınması bu milletin aklıyla alay etmektir..
    Cevapla
  • Ahmet 3 ay önce Şikayet Et
    Bir tane madde bağımlısı. 2 yaşında ki yavruyu babasız bıraktı. Kısasda hayat vardır. Haberi okurken bile boğazım düğüm düğüm. İdamı acilen istiyoruz.
    Cevapla
  • Kızılelma 6 ay önce Şikayet Et
    Rabbim Bizlerede Şehadeti Nasib eyle.O ne büyük ve şerefli bir makam.Ne mutlu şehidimize ne Mutlu ailesine.
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Mekanı cennet olsun, şehadeti mübarek olsuun
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    bizim memleket sadece mazlum ve mağdur suriyeliye yasaklanmalı. bütün gavurlara kapılarımız ardına kadar açık. maalesef.
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    mekanları cennet olsun, ailesinin başı sağ olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Belçika'nın VRT televizyonu, Eurovision yayını sırasında İsrail’i protesto etti
Sokak köpeklerini site dışına çıkaranlara ceza verilmişti, Vali Gül iptal etti