THY'nin İsrail seferlerine ara verildi

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün, THY'nin İsrail seferlerini durdurduğunu açıkladı.

GİRİŞ 10.10.2023 20:13 GÜNCELLEME 11.10.2023 09:01
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

İsrail'in Filistin’e karşı saldırıları sürüyor. Bölgede tansiyon yüksek olurken, Türk Hava Yolları (THY) İsrail’e seferleri durduğunu açıkladı.

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün, sosyal medya X hesabından yaptığı paylaşımda “İsrail’de yaşanan mevcut durum sebebiyle seferlerimize ikinci bir bildirime kadar ara verilmiştir” ifadelerini kullandı.

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 33
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    boykot her zaman alenen yapılmaz. bazende böyle dolaylı boykot edilir. Boykotu bırak işgalcinin tepesine bineceğimiz günler yakındır. Ayasofya Camii nin açılışını görmek nasib olduğu gibi Kudüs ün anahtarını teslim aldığımızı da göster Ya Rabbi
    Cevapla
  • bilmiyorsan sus 7 ay önce Şikayet Et
    hava sahası kapanması yaptırım yada boykot ile alakalı değil, atılan bombalardan kaynaklıdır bilginiz olsun... yoksa bir firma öyle kafasına göre boykot kararı alamaz.
    Cevapla
  • Aynen 7 ay önce Şikayet Et
    Filistinli kardeşlerimize kim yardım edecek israilin yardımcısı çok Filistini umudu Türkiye İsrail halkını demir kubeyi geçemeyen roketlerdenmi koruyacağız bombalar altındaki gazeli mazlumlar neolacak katil İsrail ablukayı kaldırsaydı bu bunlar olmazdı sorumlusu İsrail hamasa seçenek bırakmadı. Sivil katliamı yapıyor durdursun saldırılarını hayin İsrail
    Cevapla
  • Yorgun Yorumcu 7 ay önce Şikayet Et
    israil her türlü boykot edilmeli, turist falan gelmesin oradan.
    Cevapla
  • Vatandaş 7 ay önce Şikayet Et
    İsrailliler ülkeye alınırsa hakkım helal değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süleyman Soylu'dan Özgür Özel'e cevap!
Bakanlık paylaştı! MARLİN ilk kez kullanıldı