Selçuk Bayraktar'dan Filistin mesajı: O, mutlak galip ve duaları işitendir

Baykar Yönetimin Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, İsrail'in Gazze Şeridi'nde sürdürdüğü katliama ilişkin açıklama yaptı. Bayraktar, "Rabbim tüm mazlumların yardımcısı olsun. Muhakkak ki O, mutlak galip ve duaları işitendir" dedi.

GİRİŞ 11.10.2023 00:55 GÜNCELLEME 11.10.2023 02:22
Bu Habere 99 Yorum Yapılmış

Son dakika Selçuk Bayraktar haberleri: Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, İsrail'e yönelik "Aksa Tufanı Operasyonu"nun ardından İsrail Başbakanı Netanyahu, "Savaştayız." açıklamasını yaptı. İsrail, Hamas'a savaş ilan ederken, Gazze'ye hava saldırıları başlattı. İsrail'in Gazze'ye saldırılarında bini aşkın Filistinli vefat ederken, Hamas'ın saldırılarında ise 1200 İsrailli öldü.

Baykar Yönetimin Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ise Filistin'de yaşanan zulmün ardından İsrail'in Gazze Şeridi'nde sürdürdüğü katliama ilişkin açıklama yaptı. Bayraktar, "Rabbim tüm mazlumların yardımcısı olsun. Muhakkak ki O, mutlak galip ve duaları işitendir" dedi.

'O, MUTLAK GALİP VE DUALARI İŞİTENDİR'

Mesajını resmi X hesabından paylaştığı videoyla duyuran Selçuk Bayraktar şu ifadeleri kullandı:

20 yıl önceydi...  Yine bombalar yağıyordu Filistin'e. “Bana terörist diyorsun, asıl terörist kim?" diye soruyordu şarkı. Değişen hiçbir şey yok... Zalimlere dur diyecek olan insanlığın kolektif vicdanı, son hükmü verecek olan da Mahkeme-i Kübra’dır.

Rabbim tüm mazlumların yardımcısı olsun. Muhakkak ki O, mutlak galip ve duaları işitendir.

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 99
  • Reşit Kaplan 6 ay önce Şikayet Et
    Yani birtane aklı selim vatandaş yada insan yok Ukraynaya siha gönder Gardaş ülke de Azerbaycan a gönder siha ve azda olsa belli bir gücü olan ülkeler Filistin için hicbirsey yapma sorgulayan yok kendi kendimizi kandırıyoruz uyanalım artık
    Cevapla
  • Ahmet 6 ay önce Şikayet Et
    Fatih Sultan Mehmet Han yaşasaydı uzaydan gemi yürütür Filistini israil zulmünden kurtarırdı. Umarım bu gücü ve kudreti Selçuk Bayraktar gibi aslını özünü korumuş imanlı müslüman kardeşlerimiz gerçekleştirir.
    Cevapla
  • Abdi16 6 ay önce Şikayet Et
    İsrail'e ölüm yağdırın Yahudiler etkisiz hale getirilmelidir.
    Cevapla
  • Vatandaş 6 ay önce Şikayet Et
    Ben şunu anladım ki bizim yöneticilerimiz korkaklar. Gerektiğinde Ukrayna'ya Azerbaycan'a hibe siha gonderirken Filistin için ne silah ne yardım göndermiyorlar. Korkaksınız işte bu kadar basit!
    Cevapla
  • İslam Sancağı 6 ay önce Şikayet Et
    Senin gibi Osmanlı torunlarına ihtiyacı var bu coğrafyanın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak