Ara tatiller kalkıyor mu? Bakan Tekin'den son dakika açıklama

Son dakika haberi... Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, ara tatillerle ilgili gelecek sene bir düzenleme yapabileceklerini söyledi.

GİRİŞ 11.10.2023 11:57 GÜNCELLEME 12.10.2023 09:29
Bu Habere 271 Yorum Yapılmış

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, AK Parti TBMM Grup Toplantısı öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Ara tatillerin kaldırılmasıyla ilgili bir durumun söz konusu olmadığını belirten Tekin, "Velilerden, öğrencilerden, öğretmenlerden öyle bir talep gelirse bakarız. Bu yılkini gördükten sonra değerlendirme yaparız." dedi.

Milli Eğitim Bakanlığı'nda her Genel Müdürlüğün bünyesinde bir tane İzleme Değerlendirme Daire Başkanlığı olduğunu söyleyen Tekin, "Yapılan her şey, attığımız her adım o daire başkanlığı tarafından izleniyor. Bu yıl ara tatilden sonra rapor oluşturulur. Bakarız, öğrenciler, veliler, öğretmenler mutlu ise biz de devam edeceğiz. Eleştiri, eğitim süreciyle ilgili bir problem varsa ona göre çözüm alınabilir. Benim kişisel kanaatim Türkiye çapında değil, bölgesel olarak uygulanabilir. Şu an gündemimizde bu ara tatillerle ilgili herhangi bir şey yok." diye konuştu.

KAYNAK: TRT HABER
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 271
  • tahir 6 ay önce Şikayet Et
    ara tatil kalmalıdır. eylül ve haziran a eklenmeli ülkemiz tarım ülkesi. çocuklarda velilerde sıkıntı yaşıyor. öğretmenler okula geç dönüyor
    Cevapla
  • Öğretmen 6 ay önce Şikayet Et
    Ara tatil kalkmalıdır
    Cevapla
  • Öğretmen 6 ay önce Şikayet Et
    Sen çalışırken öğrenciye bakacak kimse yok değil mi
    Cevapla
  • Muallim023 6 ay önce Şikayet Et
    Ara tatil olmalı, işin içinde olmayan yorum yapmasın, herşeyolog olmaya gerek yok herkes kendi işi için konuşsun lütfen..
    Cevapla
  • Ağrılı Yusuf 6 ay önce Şikayet Et
    Derslerde Allah ismi geçmeden, bu millî eğitim düzelmez. 4e kadar Allah'ın ismi geçmiyor
    Cevapla
  • Hasan 6 ay önce Şikayet Et
    İlk önce değişiklik yapmamasını öğrenin. Çalışıyormuş izlenimi vermek için bir şeyleri kaldırıp duruyorsunuz. Var olanı bir düzeltin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Joe Biden'a büyük şok! ABD tarihine geçti! En düşük...
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den