Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan Mehmetçik ve Filistin için dua çağrısı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, güvenlik güçlerinin terör örgütlerine karşı yürüttüğü operasyonlarda şehit olan askerler ve Filistin'de katledilen masumlar için yarın sabah namazında tüm camilerde dua edileceğini belirtip çağrı yaptı.

GİRİŞ 12.10.2023 11:16 GÜNCELLEME 12.10.2023 11:39
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "13 Ekim Cuma sabah namazında ülkemizin tüm camilerinde, terör örgütlerine karşı güvenlik güçlerimizin yaptığı operasyonlarda şehit olan kahraman Mehmetçiklerimiz ve Filistin'de katledilen masumların ruhları, yaralananların şifa bulması, tüm dünya mazlumlarının zalimlerin zulmünden kurtulması, Kudüs başta olmak üzere tüm İslam beldelerinin huzur ve sükunu için dualar edilecek, aynı zamanda aziz şehitlerimiz için okunan hatimlerin de duası yapılacaktır. Aziz milletimizi yarın sabah namazı buluşmasına ve yapılacak olan bu dualara katılmaya davet ediyorum" dedi. 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • heval 6 ay önce Şikayet Et
    Hz.Ebubekir gibi el emin olacaksın. fitneye oyunlara gelmeyeceksin. Hamas olsun islami cihat olsun oyuna gelecek bir yapı değil. cahilliğin buradan belli. Filistinlilerin ne durumda olduğunu neden böyle olduğunu geçmişi ile araştır ama siyonist kaynakalrdan değil. Müslüman her durumda kazançlıdır ve hiç bir zaman kaybetmez bunu bilmeyen islamın kıyılarında bile değildir.
    Cevapla
  • Onur 6 ay önce Şikayet Et
    Dua yetmez abi. Topyekün savaşa girmek gerek bunlarla.
    Cevapla
  • ramazan karakoca 6 ay önce Şikayet Et
    sace duami duayla olmaz bu isler somut adimlar atilmali otur dua et adamlarda filisdindekileri oldursun
    Cevapla
  • Vahim 6 ay önce Şikayet Et
    Kuranda Allah ne buyuruyor.. Ona uymassak Cennet yok. Böyle biline..
    Cevapla
  • beyza 6 ay önce Şikayet Et
    Kalkın müslümanlar, uyanın ve sabah namazına camilere gidin. Nedir bu halimiz ya Huuuu...
    Cevapla
  • Hak 6 ay önce Şikayet Et
    Camide ne var ki.. Yeryüzü mescit.. Hak ve Adalet için savaşa çağır..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’