Antalya'da kan donduran olay: Karı-koca öldü, 2'si jandarma 6 yaralı

Antalya'nın Serik ilçesinde arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan silahlı kavgada Ahmet ve Şerife Yavuz çifti hayatını kaybetti, kavgayı ayırmaya çalışan 2 jandarma personelinin de aralarında bulunduğu 6 kişi yaralandı.

Antalya'da kan donduran olay: Karı-koca öldü, 2'si jandarma 6 yaralı
Antalya'da kan donduran olay: Karı-koca öldü, 2'si jandarma 6 yaralı
GİRİŞ 12.10.2023 22:54 GÜNCELLEME 12.10.2023 22:54
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Olay, saat 19.00 sıralarında Zırlankaya Mahallesi’nde meydana geldi. İdris Şahin, aralarında arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumet olduğu iddia edilen Ahmet Yavuz’a tabancayla ateş açtı.

ARAZİ ANLAŞMAZLIĞI KAVGASINDA KAN DÖKÜLDÜ

Yaralananın olmadığı bu olayın ardından İdris Şahin ve Ahmet Yavuz'un yakınları mahalle meydanında toplandı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ekipleri yönlendirildi. Aileler arasında çıkan tartışmanın büyümesinin ardından taraflar tabancalarla birbirlerine ateş açtı.

2'Sİ ASKER, 6 KİŞİ YARALANDI

Yaşanan çatışmada kurşunların isabet ettiği Ahmet Yavuz, eşi Şerife Yavuz ve henüz ismi tespit edilemeyen oğlu; İdris Şahin, eşi Zübeyde Şahin ve oğlu Feridun Şahin ile kavgayı ayırmaya çalışan Serik İlçe Jandarma Komutanlığı emrinde görevli astsubay ve uzman çavuş yaralandı.

SİLAHLA VURULAN KARI-KOCA HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda takviye jandarma ekipleri ile sağlık ekipleri sevk edildi. Olayda ağır yaralanan Ahmet ve Şerife Yavuz çifti götürüldükleri Serik Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Ahmet ve Şerife Yavuz’un cenazeleri morga konuldu.

İdris Şahin, eşi Zübeyde Şahin ve oğlu Feridun Şahin ilçedeki özel bir hastanede, yaralı astsubay ve Yavuz çiftinin oğlu Serik Devlet Hastanesi’nde, uzman çavuş ise Antalya’daki hastaneye götürülerek tedaviye alındı. Yaralılardan İdris Şahin’in durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri taraflar arasında yeni bir olay yaşanmaması için yaralıların bulunduğu hastanelerin çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 

KAYNAK: DHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • isim 9 ay önce Şikayet Et
    Güclü kanun adalet Kavga nin önüne gecer
    Cevapla
  • Almancı 9 ay önce Şikayet Et
    Mal da yalan, mülk de yalan. Var biraz da sen oyalan...
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    cahalet toprak için hayatından olanlara ne diyeceksin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Trump'ın kulağını sıyıran mermi mi metal parçası mı?
Son Dakika: İzmir faciasında sıcak gelişme!