Bayraktar: İsrail soykırım yapıyor!

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İsrail'e ve Batı ülkelerine sert tepkiler gösterdi.

GİRİŞ 13.10.2023 15:03 GÜNCELLEME 14.10.2023 10:44
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, İsrail’in Filistin’e karşı başlattığı savaşı soykırım olarak değerlendirdi. Bayraktar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "İsrail’in Filistinlileri insan olarak bile görmediğini ve devlet terörünün bir anca durdurulması gerektiğini ifade etti. Bayraktar, Batılı ülkelerin iki yüzlü tavır gösterdiklerini söyledi.

İSRAİL MASUMLARI KATLEDİYOR

Gazzede yaşananları, insanlık tarihinin en karanlık dönemlerinden biri olarak değerlendiren Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, sivillere karşı yapılan saldırıların onaylanamayacağını vurguladı.

"İsrail, 50 yıldan fazla süredir Filistinli çocukları, kadınları, masumları katlediyor. Masum insanların topraklarını işgal ediyor, evlerini yıkıyor, yaşam hakkı tanımıyor. Kocaman bir bölgeyi hedef gözetmeden bombalıyor. Filistinlileri insan olarak bile görmüyor. Her ne kadar İsrail yıllar boyu yaptıkları ile terörize etse de kimden gelirse gelsin sivillere karşı yapılan saldırılar onaylanamaz. Ancak bu saldırıların da soykırıma bahane edilmesi asla kabul edilemez."

TAM ANLAMIYLA SOYKIRIM YAŞANIYOR

Batı'nın, en büyük savaş makinelerini masumları öldürmek için kullandığını ifade eden Bayraktar sözlerini şöyle sürdürdü:

"Elbette istisnalar var ama insan hakları ve demokrasinin savunucusu olduğunu söyleyen batı, devlet terörüyle yapılan katliamlara sesini çıkarmıyor. En büyük savaş makinelerini masumların üzerine yolluyor. Utanılacak şekilde ikiyüzlü bir tutum sergiliyor. Şu anda tam anlamıyla bir soykırım yaşanıyor."

DEVLET TERÖRÜ DURDURULMALI

Batılı ülkelere seslenen Bayraktar, acil olarak insani yardımların yapılmasına olanak sağlanması gerektiğini şu sözlerle dile getirdi:

Batı yine yüzünü çevirerek diğer taraflara bakıyor. Çocukların yardım isteyen çığlıklarını duymamak için kulaklarını kapatıyor. İnsanlığa dair bir nebze umudumuz kalması için bunun hemen, şimdi değişmesi gerekiyor. Artık kimliğine bakmadan ölü çocuklar, kadınlar ve masum insanlar görmemek için harekete geçilmeli. Hiçbir meşruiyeti olmayan devlet terörü durdurulmalı. Acil olarak insani yardımların yapılmasına olanak sağlanmalı. On yıllardır yok edilmeye çalışan Filistin halkına kulak verilmeli. Karanlık sona ermeli ve masumların yaşam hakkı teslim edilmeli.

 

Emir Yücel Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Emir Yücel

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversiteyi ise Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde tamamladı. 2021 yılında Sabah Gazetesi'nde Gazetecilik mesleğine başladı. Pek çok habere ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com'da "Özel Haberler Editörü" olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • MEHMET 43 6 ay önce Şikayet Et
    İsrail'e tüm islam ülkeleri hava sahasını kapatmalı. Gümrükleri kapatmalı.Petrol başta olmak üzere, hiçbir şey su dahil ihraç edilmemeli ki Gazze ye yaşattıkları ablukanın tadına varsınlar bakalım nasılmış.
    Cevapla
  • Mahmut Akar 6 ay önce Şikayet Et
    Ukraynalılar kadar değerleri yok mu? TB 2 ler Ukrayna da görev yapıyorlar.
    Cevapla
  • Kahramanmaraş li 6 ay önce Şikayet Et
    Filistin'li kardeslerimizede verelim tb2 elin ukraynasina veriyoruzda müslüman kardesimize niye vermiyoruz
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    İnşaallah sonun çok yaklaştı katil köpek İsrail gecenin en karanlık vakti sabaha en yakın vaktidir
    Cevapla
  • İbrahim Önsöz 6 ay önce Şikayet Et
    O çok övündüğünüz iha sihaları gödersenize kardeşim gazzeye . Neyi bekliyorsunuz ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar Kızılelma üretmenin zorluğunu öyle bir anlattı ki...
Kudüs şehidi Hasan Saklanan ile ilgili ilk bilgilere Haber7 ulaştı!