AK Partili Lütfiye Selva Çam'ın babası hayatını kaybetti

AK Parti Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam'ın babası Hacı Taha Fadıl Ağım hayatını kaybetti.

AK Partili Lütfiye Selva Çam'ın babası hayatını kaybetti
AK Partili Lütfiye Selva Çam'ın babası hayatını kaybetti
GİRİŞ 14.10.2023 17:23 GÜNCELLEME 16.10.2023 14:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Hacı Taha Fadıl Ağım'ın cenazesi Hacı Bayram Velî Camiinde öğlen namazının ardından, Ankara- Gölbaşı mezarlığına defnedildi.

"BABACIĞIM NUR İÇİNDE YAT"

Lütfiye Selva Çam sosyal medya paylaşımında "Biricik canım babam Hacı Taha Fadıl AĞIM bugün Cuma saatinde Hakk’a yürüdü. Tertemiz o güzel gönlü ile, Rabbimizin ismini zikrederek, Ondan geldi, Ona kavuştu. Yarın (Cumartesi 14 Ekim) Öğlen namazına müteakip Hacı Bayram Velî Camiinde cenaze namazı kılınacak olup, Ankara- Gölbaşı mezarlığına defnedilecektir. Fatiha ve dualarınızı bekleriz. Mekanın cennet olsun babacığım nur içinde yat." ifadelerini kullandı.

 

 

ANKARA'DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

AK Parti MKYK Üyesi ve Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam'ın babası Taha Fadıl Ağım, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze namazına Ağım'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Ankara Valisi Vasip Şahin, AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Fuat Oktay, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Varank, AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, bazı milletvekilleri ve çok sayıda siyasetçi katıldı.

Cenazede Lütfiye Selva Çam ile eşi Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Serdar Çam, taziyeleri kabul etti.

Ağım'ın cenazesi, Gölbaşı Mezarlığı'nda defnedildi.

TAZİYE MESAJLARI

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki: AK Parti Ankara Milletvekilimiz ve MKYK Üyemiz Lütfiye Selva Çam’ın vefat eden kıymetli babası Taha Fadıl Ağım’a Allah’tan rahmet; başta Lütfiye Hanım olmak üzere, ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum.

AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül: Önceki Dönem Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız ve Ankara Milletvekilimiz Lütfiye Selva Çam hanımefendinin muhterem babası Taha Fadıl Ağım'a Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun, Allah sabır versin.

AK Parti TBMM Başkan Vekili Bekir​ Bozdağ: Ankara milletvekilimiz Lütfiye Selva Çam Hanımefendinin vefat eden babasına Allah’tan rahmet, Değerli Milletvekilimize ve ailesine başsağlığı ve sabır dilerim. Rabbim,merhameti ve mağfireti ile muamele eylesin. Mekânı cennet,makâmı âlî olsun,inşallah.

AK Parti Adıyaman Milletvekili ve MKYK Üyesi Resul Kurt: AK Parti MKYK Üyemiz, Ankara Milletvekilimiz Lütfiye Selva Çam'ın kıymetli babası Taha Fadıl Ağım'a Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekânı cennet olsun inşallah.

AK Partili Mustafa Şen: AK Parti MKYK Üyemiz, Ankara Milletvekilimiz Lütfiye Selva Çam'ın kıymetli babası Taha Fadıl Ağım'a Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekânı cennet olsun inşallah.

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar (YTB) Başkanı Abdullah Eren: Ankara Milletvekilimiz Lütfiye Selva Çam'ın vefat eden değerli babası Hacı Taha Fadıl Ağım'a Allah'tan rahmet diliyorum. Ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır temenni ediyorum.

AK Parti Kadın Kolları: Ankara Milletvekilimiz, önceki dönem AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Sayın Lütfiye Selva Çam’ın babası Taha Fadıl Ağım vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, başkanımıza ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.  Mekânı cennet olsun

 

 

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Koca Mahmud 6 ay önce Şikayet Et
    Rabbim merhametiyle muamele eylesin.
    Cevapla
  • Kemal.. 6 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Başınız sağolsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Saraçhane provokasyonunda polislere kaldırım taşı atıldığı anlar ortaya çıktı!
Kadınların futbol maçında kavga çıktı! 7 kişi yaralandı...