Isparta'da kahreden kaza: 1'i çocuk 3 ölü, 3 yaralı!

Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesinde otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen feci kazada 1'i çocuk 3 kişi öldü, 2'si ağır 3 kişi yaralandı.

GİRİŞ 15.10.2023 03:51 GÜNCELLEME 15.10.2023 09:31
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kaza, Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Aşağıdinek köyü dört yol mevkisinde meydana geldi.

KAZADA 1'İ ÇOCUK 3 KİŞİ ÖLDÜ, 3 YARALI

Edinilen bilgiye göre, B.A.E. idaresindeki 32 LH 760 plakalı otomobil ile M.D'nin kullandığı 42 AID 166 plakalı kamyonet çarpıştı. Çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı merkezine bildirdi.

İhbarla birlikte bölgeye çok sayıda sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından otomobilde bulunan 1'i çocuk 3 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği 2'si ağır 3 kişinin de yaralandığı belirlendi. Yaralılar ekipler tarafından çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Öte yandan, kaza ile ilgili inceleme başlatılırken, cenazeler savcılık incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • German 50 6 ay önce Şikayet Et
    Yahu bir günde Kaza Haberi okumayalim.
    Cevapla
  • oflu 6 ay önce Şikayet Et
    nasıl bir hızla gidiyon kardeşim pisi pisine dedikleri bu allah tahsilatlarını afetsin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!
Kız kardeşiyle ayrı düşen küçük Kerem'in duygulandığı anlar yürekleri dağladı...