YSP kongresinde Öcalan'ın posterini açan 4 kişi gözaltına alındı

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisinin (Yeşil Sol Parti) 4. Olağan Büyük Kongresi'nde terör örgütü PKK/KCK teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın posterini açtığı belirlenen 4 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

GİRİŞ 15.10.2023 14:46 GÜNCELLEME 15.10.2023 18:41
Bu Habere 116 Yorum Yapılmış

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, "15 Ekim 2023 tarihinde ilimizde gerçekleştirilen Yeşiller ve Sol Gelecek Partisinin olağanüstü kongresinde, PKK/KCK silahlı terör örgütünün elebaşının posterinin açılması üzerine başsavcılığımızca soruşturma başlatılmış, verilen talimatlara istinaden posterleri açan 2 şüpheli tespit edilerek, gözaltına alınmışlardır." bilgisi verildi.

ANKARA VALİLİĞİNDEN AÇIKLAMA

Ankara Valiliğinin konuyla ilgili sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda 4 kişi gözaltına alınarak haklarında adli tahkikat başlatılmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisinin (Yeşil Sol Parti) bugün toplanan 4. Olağan Büyük Kongresi'nde terör örgütü PKK/KCK elebaşının posterini açtığı belirlenen 2 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Yeşil Sol Parti'nin adı değiştiYeşil Sol Parti'nin adı değişti

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 116
  • Güzel insan 6 ay önce Şikayet Et
    Artık devletimiz bu kepazeliğe bir son vermeli bunlar belli devlette her türlü bilgileri mevcut sayılarıda belli.bunları sınır dışı edeceksin bir daha bunların yedi sülalerinden kim olursa olsun siyaset yapma yasağı getireceksin aslında yaşam hakkı vermeyeceksin nokta
    Cevapla
  • ERZURUM'lu 6 ay önce Şikayet Et
    Bu ve bu zihniyette olan partilere siyaset yapma hakkı tanıyan anayasayı deyiştirmek istemeyenler hem de şu an ki ansyasa mahkemesi yargıçlarına yazıklar olsun adamlar alenen bölücülük yapıyor bizim anlı şanlı yargıçlarımız susuyor aldığınız masşlar heram olsun.
    Cevapla
  • Glabra 6 ay önce Şikayet Et
    Sıra ittifak ortaklarına da gelecek. Hıyanette bulunanlara rahat uyku haram olsun
    Cevapla
  • Alpagu 1453 6 ay önce Şikayet Et
    Chpliler üzülmüştür, üzmeye devam
    Cevapla
  • C.Türk 6 ay önce Şikayet Et
    Hala bu teröristlerle ittifak yapılıyor!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım
Helikopterler, zırhlı araçlar ve ağır silahlar... Ülke çetelere savaş ilan etti