Bakan Koca dev hizmeti duyurdu! İzmir Şehir Hastanesi yarın hasta kabulüne başlıyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İzmir Şehir Hastanesi'nin yarın hasta kabulüne başlayacağını duyurdu. Koca, "Hastanemizin 337 polikliniği, 54 ameliyathanesi, 374 yoğun bakım yatağı, 30 diyaliz yatağı bulunuyor" dedi.

GİRİŞ 15.10.2023 20:56 GÜNCELLEME 15.10.2023 20:59
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Sağlıkta yaşanan devrim tüm yurtta kendisini hissettiriyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 2 bin 60 yataklı İzmir Şehir Hastanesi'nin, ileri tıp teknolojilerine ve gelişmiş olanaklara sahip olduğunu belirtti.

TAM TEŞEKKÜLLÜ

Toplam kapalı alanı 628 bin 15 metrekare olan hastanenin, 337 polikliniği, 54 ameliyathanesi, 374 yoğun bakım ve 30 diyaliz yatağının bulunduğu bildiren Koca, şunları kaydetti:

"İzmir Şehir Hastanesi, genel hastane ile birlikte kadın doğum ve çocuk hastanesi, kalp damar ve kardiyoloji hastanesi, onkoloji hastanesi, fizik tedavi hastanesi, adli psikiyatri hastanesi, kemik iliği merkezi, organ nakli merkezi, inme merkezi, uyku merkezi ve iperbarik oksijen tedavi merkezini içeriyor. Yarın, İzmir için sağlıkta yeni bir gün olacak. İzmir Şehir Hastanesi yarın hasta kabulüne başlıyor. İzmir Şehir Hastanesi hayırlı olsun."

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 34
  • UMUT 6 ay önce Şikayet Et
    DIşarıda chamtrail havadan spreyleme markette piyasada gdo lu gıdalar evlede hastalık yapıcı wifiler sularda flor klor DSÖ NÜN ÖLÜM SÖZLEŞMESİ BAKANLIK ONAYLI HASTANE ZORUNLU TEDAVİ ve ölüm çıkmış hastane yaptık sen önce bu saydıklarımı düzelt sonrası kolay SAYIN FAHRETTİN KOCA
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    sonrada yunanlar bize bu hastanede ne işiniz var arabistana gidin diye tepki gösterirler
    Cevapla
  • Güzel insan 6 ay önce Şikayet Et
    Buraya hizmet yapmak caiz değildir nokta..
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Sayın bakan ,bu hastaneyi boşu boşuna yaptınız
    Cevapla
  • Muallim 6 ay önce Şikayet Et
    Şehir hastaneleri açılıyor ama yine randevu alamıyoruz. Kocaeli de kaç tane hastane var randevu yok. Sabah erkenden gidip sıra almaya çalışıyoruz , doktorlar randevusuz bakarsa tabi. Randevulu hasta dışında sabah 50 kişi (yanımdaki amca randevusuz 46. numara idi) oraya geliyorsa randevu sisteminde sorun var demektir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Nükleer silahtan daha tehlikeli... Türkiye'de acilen uygulanması gerekiyor!
Bursa'da 3 sokak köpeği 3 çocuğa saldırdı: Hastaneye kaldırıldılar!