Mecidiyeköy metrosunda korku dolu anlar!

İstanbul'da, Mecidiyeköy metro istasyonunda bekleyen bir genç, raylara düşünce panik yaşandı. Genç güvenlik görevlileri tarafından metro gelmeden son anda kurtarıldı. Gencin raylara düştüğünü gören bir kadın ise sinir krizi geçirdi.

Mecidiyeköy metrosunda korku dolu anlar!
Mecidiyeköy metrosunda korku dolu anlar!
GİRİŞ 16.10.2023 11:23 GÜNCELLEME 16.10.2023 11:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbul Şişli Mecidiyeköy metro istasyonunda geçtiğimiz perşembe günü öğle saatlerinde yaşanan olayda M.T. (17) isimli bir genç metro beklemeye başladı.

GENÇ RAYLARA DÜŞTÜ

İHA'da yer alan habere göre o esnada genç henüz bilinmeyen bir nedenle raylara düştü. Gencin raylara düştüğünü gören özel güvenlik görevlileri hemen müdahale etti.

SON ANDA KURTARILDI

Metro gelmeden son anda raylardan çıkartılan genç kurtarıldı. Yara almadığı öğrenilen genç, tedbir amaçlı ambulansla hastaneye kaldırıldı.

OLAY ANI KAMERAYA YANSIDI

Olayı gören bir kadın ise sinir krizi geçirdi. Yaşananlar ise kameralara yansıdı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Türkiyeli 6 ay önce Şikayet Et
    Allah korusun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dur ihtarına uymayan yakayı öyle bir ele verdi ki!
Macron'dan nükleer silahlı ortak Avrupa savunması teklifi