Yeniden Refah Partili Altınöz: İstanbul'u tekrar kazanacağız

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Altınöz, "Bizim temennimiz, Türkiye'deki belediye seçimlerine kendi logomuzla, kendi amblemimizle girmektir. Şu andaki kararımız bu şekildedir. Öncelikle İstanbul'u tekrar kazanacağız." dedi.

Yeniden Refah Partili Altınöz: İstanbul'u tekrar kazanacağız
Yeniden Refah Partili Altınöz: İstanbul'u tekrar kazanacağız
GİRİŞ 16.10.2023 15:59 GÜNCELLEME 16.10.2023 15:59
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Mehmet Altınöz, Kütahya Belediyesi Bengisu Sosyal Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, ilin termal suları başta olmak üzere, birçok doğal zenginliğe sahip olduğunu, belediye seçimlerinde kazanmaları durumunda bu zenginliği değerlendireceklerini söyledi.

2024 yerel seçimlerinde yeniden Milli Görüş belediyeciliğinin iş başına geleceğini belirten Altınöz, şunları kaydetti:

"Temennimiz, belediye seçimlerine kendi logomuzla, kendi amblemimizle girmektir. Şu andaki kararımız bu şekildedir. Öncelikle İstanbul'u tekrar kazanacağız. 1994 yılında kazanmıştık. 2024'te de tekrar Yeniden Refah Partisi olarak biz kazanacağız. Başta İstanbul olmak üzere tüm Türkiye'deki belediyelerin çok ihtiyacı var. Çünkü bu anlayışın yaşanması ve yaşatılabilmesi için Milli Görüş zihniyetinin tekrar iktidara gelmesi lazım. Öncelikle yerel seçimlerde iktidara geleceğiz."

Mehmet Altınöz, 2028'de ise Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ı da cumhurbaşkanı seçerek, merkezi yönetimde de söz sahibi olmayı amaçladıklarını dile getirdi.

İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına da değinen Altınöz, "Genel Başkanımızın da ifade ettiği gibi, İsrail'in güvenliği için kurulmuş olan Malatya Kürecik'teki radar üssü derhal kapatılmalı. Yine Adana'daki İncirlik Üssü derhal kapatılmalı. Bu kararları hızlı bir şekilde almamız lazım. İsrail büyükelçisi derhal memleketine gönderilmeli. Biz böyle bir memleketin, böyle bir ülkenin büyükelçisini ülkemizde istemiyoruz. Bizim bir irade ortaya koymamız lazım." diye konuştu.

Altınöz, parti olarak Filistin'in tarafında yer aldıklarını, Türkiye Cumhuriyeti'nin de arabulucu değil, Filistin'in tarafında olması gerektiğini sözlerine ekledi.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Osman Gezgin de 2024'te yapılacak seçimde, 1994'te olduğu gibi Milli Görüş'ün Kütahya Belediyesini yeniden kazanacağını ifade etti.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 29
  • BİNGÖLLÜ 6 ay önce Şikayet Et
    neden olmasın ?
    Cevapla
  • İSTANBUL..İSTANBUL 6 ay önce Şikayet Et
    Hangi mahalle muhtarlığını kazanacaksınız.
    Cevapla
  • mustafa adem 6 ay önce Şikayet Et
    zamanı gelince fatih erbakaın mücahid liderin aslanı ümmeti birleştirecek mahalle senin olsun..aslandan aslan doğar...
    Cevapla
  • Şems 6 ay önce Şikayet Et
    Koltuk değneği olarak mı?
    Cevapla
  • naif 6 ay önce Şikayet Et
    yerel de size şans vermek lazım,
    Cevapla
  • yılmaz 6 ay önce Şikayet Et
    Kazanırsınızda tayyip erdoğan aday olursa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan İsrail'i karıştıracak bir açıklama daha! "İsrail, halkına yalan söylüyor"
Erdoğan'ın duyurduğu haber ses getirdi! ABD'li dergi yazdı: Bir sonraki süper güç...