Husumetlisine ateş etti, 7 yaşındaki çocuğu vurdu

Nevşehir'de bir kişi, fırında gördüğü husumetlisine ateş açtı. Dehşet anlarında iş yerinde bulunan 7 yaşındaki bir çocuk yaralandı.

GİRİŞ 17.10.2023 13:34 GÜNCELLEME 17.10.2023 14:13
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Nevşehir'de F.Y, fırında gördüğü husumetlisine av tüfeği ile ateş etti. Saldırıda iş yerinde bulunan 7 yaşındaki A.A. yaralandı. F.Y., polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, yaralı çocuk hastaneye kaldırıldı.

DHA'nın haberine göre olay, saat 09.00 sıralarında Gülşehir ilçesi Karavezir Mahallesi Kızılırmak Sokak'ta bulunan fırında meydana geldi.

Aralarında husumet bulunan F.Y. ile P.S. tartıştı. Kısa sürede büyüyen tartışma silahlı kavgaya dönüştü. F.Y., aracında bulunan tüfekle fırında gördüğü P.S.ye ateş etti. Tüfekten çıkan saçmalar iş yerinde bulunan A.A. isimli erkek çocuğa isabet etti.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan A.A., ambulansla Nevşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. F.Y., polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Öte yandan yaşanan silahlı kavga çevrede bulunan bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde F.Y.'nin P.S.'nin bulunduğu iş yerine doğru ateş ettiği görüldü.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    İnsanlar daha çok suç işlemesi için caydırıcı ceza verilmiyor. Yakında çok suç işleme yarışması yapılırsa şaşmamak lazım.
    Cevapla
  • selami 6 ay önce Şikayet Et
    3-5 saat tutuklanmış mı acaba herhalde yakında artık polisler olay bölgesine bile gitmezler gidenler de Hakimler tarafından cezalandırılır Sonuçta suçlar asla Ceza almamalı Öyle ki daha çok suç işlesinler daha vahşet daha çok hırsızlık vurma kırma Maganda
    Cevapla
  • Zekayi 6 ay önce Şikayet Et
    Bu silahlar sivillerde ne ariyor , nasil buluyollar, nasil izin aliyorlar herkesin belinde silah
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    seref yoksunu ,insanlık yoksunu ...ne gunahı var sabinşn ...bu aralar cocukları vurma yaralama arttı ...direl idam edilmeli bu tipler ...hic sorgusuz hemen olay yerine dar afacı ve idam ...
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    idam şart
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesinde neler konuşulacak? AK Partili Usta'dan önemli açıklama
Kaza yapan İsrailli bakan Ben Gvir'in kaburgaları kırıldı