Erzincan'da düzensiz göçmen operasyonu: 63 kişi yakalandı

Erzincan'da 63 düzensiz göçmen ile çeşitli suçlardan aranan 37 şüpheli yakalandı.

Erzincan'da düzensiz göçmen operasyonu: 63 kişi yakalandı
Erzincan'da düzensiz göçmen operasyonu: 63 kişi yakalandı
GİRİŞ 17.10.2023 14:06 GÜNCELLEME 17.10.2023 14:12
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Erzincan'da polis ekipleri, huzur ve güven ortamının devamının sağlanması amacıyla aranan kişilerin yakalanması ve suç delillerinin ele geçirilmesine yönelik 1-15 Ekim tarihlerinde uygulama ve operasyonlar gerçekleştirdi.

Uygulamalarda, çeşitli suç ve kabahatlerden dolayı 276 şüpheliye adli ve idari işlem yapan ve ele geçirilen malzemelere el koyan polis ekipleri, çeşitli suçlardan aranan 27 şüpheli ile asayiş olaylarına karışan 10 şüpheliyi gözaltına aldı.

Denetimlerde 26 bin 851 kişinin sorgusunu yapan ekipler, yurda yasa dışı yollardan girdiği belirlenen 63 düzensiz göçmeni yakaladı.

Kent genelindeki uygulamalarda, 9 tabanca, 4 av tüfeği, 9 kesici alet, 53 mermi, 439 paket kaçak sigara, 1 tarihi eser, 2 bin 720 makaron, bir miktar esrar ve sentetik uyuşturucu, 51 sentetik ecza, 14 kök kenevir, 3 kilogram nargile tütünü, 6 kilogram kaçak tütün ele geçirildi.

Trafik denetimlerinde ise 20 bin 397 aracı kontrol eden ekipler, 663 sürücü ile 1887 plakaya ceza kesti, 287 araç ise trafikten menedildi.

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • ali 6 ay önce Şikayet Et
    Çok şey var yazacakta neyse susmakta yarar var
    Cevapla
  • ... 6 ay önce Şikayet Et
    Türkiye yol geçen hanı olmamalı.
    Cevapla
  • Tokatlı 6 ay önce Şikayet Et
    hepsini gönderin hiçbirisini istemiyoruz çok isteyen varsa gitsin onların ülkesine onlar için savaşsın mücadele etsin Türkiye Türklerindir gına geldi artık boyu aştı bu göçmenler istemiyoruz zorlamı artis gibi geziyorlar sonra başımıza bela olacaklar Filistin gözümüzün önünde kendi ülkesine faydası tabansızların olmayanın buraya hiç olmaz
    Cevapla
  • Fatihli esnaf 6 ay önce Şikayet Et
    Zaten aksaya filistine uzgunuz birde bitmeyen kacak göcmen istilasi. Hep yaziyorum fatih kumkapi zeytinburnu yedikule laleli her yer kacak dolu. Hatta sirkecide lokantalarda kacak isciler calisiyor
    Cevapla
  • ali 6 ay önce Şikayet Et
    ha şöyle bütün kurumlar korona kapanmasında miskinleştiydi uyuyordu canlanmaya başladı işini hak ve azimle yapanları tebrik ediyorum var olun dert görmeyin işiniz rast gitsin kolay gelsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Miçotakis'in kritik Türkiye ziyareti! Masada hangi başlıklar var?
İsrailli şarkıcı yuhalama seslerinden şarkı söyleyemedi