İstanbul'da metrobüs kazası! Vatandaşlar perişan oldu

Kadıköy Uzuncaçayır'da metrobüs kaza yaptı. Olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

GİRİŞ 18.10.2023 08:38 GÜNCELLEME 18.10.2023 09:16
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

İstanbul Uzunçayır’da metrobüs hattında kaza meydana geldi. Kaza nedeniyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, metrobüs hattında yoğunluk yaşanıyor.

Sabah saat 08.00 sıralarında Kadıköy Uzunçayır Metrobüs hattında iki metrobüsün karıştığı kaza meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Uzunçayır durağına giriş sırasında iki metrobüs kaygan zemin nedeniyle çarpıştı.

Kaza nedeniyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yolculardan bir kişi yaralanırken araçlarda büyük çapta maddi hasar oluştu. Yaralanan bir kişiye sağlık ekipleri müdahale etti.

Kaza sonrası metrobüs seferleri tek şeritten verilirken durakta yolcu yoğunluğu yaşandı.

İbrahim Günay . Haber7.com - Yayın Koordinatörü
Haber 7 - İbrahim Günay .

Editör Hakkında

1986 yılında Mardin’in Savur ilçesinde doğdu. Evli ve bir çocuk babasıdır. İyi derecede Arapça, Kürtçe ve İngilizce bilmektedir. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nde İnternet Gazeteciliği - Yayıncılığı, Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinden mezun oldu. Eğitimine, İstanbul Yeniyüzyıl Üniversitesi Medya ve İletişim Yönetimi (Tezli) Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. TRT Haber’de stajını tamamlayan Günay, mesleğe 2009 yılında Haberler.com’da başladı. 2013 yılında Haber7.com'da göreve başlayan İbrahim Günay, editör, Haber Şefi ve Yayın Koordinatörü olarak görev aldı. Pek çok habere ve röportaja imza attı, sunum ve seminerlere katıldı. Ödül ve plaketler aldı. İbrahim Günay, halen Haber7.com’da Sorumlu Müdür ve Yayın Koordinatörü olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    yola beton dökersen olacağı bu
    Cevapla
  • komedi 6 ay önce Şikayet Et
    Güzel istanbul'u mahvettiler.!!!
    Cevapla
  • misafir35 6 ay önce Şikayet Et
    nasıl yaşarsanız öyle yönetilirsiniz
    Cevapla
  • vatandaş 6 ay önce Şikayet Et
    Bu metrobus özel ve tek yönlü bir yol kullanan araç niye bukadar kaza yapıyor önceki başkanların döneminde olmuyanlar niye şimdi oluyor bu işte bir menfaat varmı acaba korkulur bu chp den
    Cevapla
  • Yolcu 6 ay önce Şikayet Et
    Ekonun liyakatli şoförleri carpişan araba oynuyorlar çok güzel oynuyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kira getirisin de zirveye oturdular! İşte getirisi en yüksek olan iller...
Joe Biden'a büyük şok! ABD tarihine geçti! En düşük...