Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nuri Pakdil ve Özdemir Bayraktar'ı andı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Teknoloji Hamlesi idealinin ve milli SİHA'ların öncü ismi Özdemir Bayraktar ve Kudüs Şairi olarak hafızalara kazınan mütefekkir, şair ve yazar Nuri Pakdil'i vefatlarının yıl dönümünde andı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nuri Pakdil ve Özdemir Bayraktar'ı andı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nuri Pakdil ve Özdemir Bayraktar'ı andı
GİRİŞ 18.10.2023 18:19 GÜNCELLEME 18.10.2023 18:25
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özdemir Bayraktar ve Nuri Pakdil'i sosyal medya hesabından yayımladığı mesajıyla andı.

Erdoğan, Nuri Pakdil için "Kaleme aldığı eserleri, tutkuyla bağlı olduğu değerleri ve ufuk açan vizyonunu hiçbir zaman unutmayacağımız Kudüs Şairi Nuri Pakdil Beyefendi'yi vefatının yıl dönümünde rahmetle ve saygıyla yâd ediyorum. Rabbim mekânını cennet eylesin" şeklinde konuştu.

Kudüs Şairi Nuri Pakdil rahmetle anılıyorKudüs Şairi Nuri Pakdil rahmetle anılıyor

Kudüs'ten güç alan devrimci şair: Nuri PakdilKudüs'ten güç alan devrimci şair: Nuri Pakdil

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Savunma sanayinde tam bağımsız Türkiye hedefimize, Milli Teknoloji Hamlemize ömrünü vakfeden, ülkemize asırlar geçse de unutulmayacak hizmetlerde bulunan değerli dostum Özdemir Bayraktar Beyefendi'yi ahirete irtihalinin yıl dönümünde rahmetle yad ediyorum" mesajını paylaştı.


KAYNAK: DHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Rabbim Güzel Ülkemizin Güzel İnsanlarının Mekânlarını Cennet, Makamlarını da Âli Eylesin İnşaALLAH...
    Cevapla
  • Mustafa Oguz 6 ay önce Şikayet Et
    Seninde bu Ülkeye ve İslam Alemi'ne hizmetlerin,çabaların asla unutulmayacak Sayın Cumhurbaşkanım,Allah(cc) ömrünü uzun eylesin,işlerinde başarılar ve kolaylıklar versin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Büyükekşi'yi gönderecek imza sayısına ulaşıldı!
Şov bitti, yüzüstü bıraktılar! Özel ve İmamoğlu'nun 1 Mayıs provokasyonu pes dedirtti