İşte 'Hamas çatışmalardan kaçmaya çalışan Filistinlileri infaz ediyor' görüntülerinin aslı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bazı muhalif medyada yer alan, 'Hamas çatışmalardan kaçmaya çalışan Filistinlileri infaz ediyor' diye paylaşılan görüntülerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

İşte 'Hamas çatışmalardan kaçmaya çalışan Filistinlileri infaz ediyor' görüntülerinin aslı
İşte 'Hamas çatışmalardan kaçmaya çalışan Filistinlileri infaz ediyor' görüntülerinin aslı
GİRİŞ 18.10.2023 21:07 GÜNCELLEME 18.10.2023 21:54
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

DMM'den yapılan paylaşım şu şekilde;

Bazı sosyal medya hesaplarından, “Hamas, çatışmalardan kaçmaya çalışan Filistinlileri infaz ediyor” iddiasıyla paylaşılan görüntülerin İsrail-Filistin çatışmasıyla bir ilgisi bulunmamaktadır.

Bahse konu görüntüler, 2013 yılında Suriye’nin başkenti Şam’ın güneyindeki Tadamon mahallesinde en az 41 sivilin öldürüldüğü anlara aittir. 

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 12
  • cahit 6 ay önce Şikayet Et
    Peki bu yalan haberleri yayanlara ne ceza veriliyor
    Cevapla
  • vatansever 6 ay önce Şikayet Et
    hani erdoğan dünya lideriydi bir dünya lideri olarak hadi durdursun savaşı durduramıyorsa kendi askeri gücü ile savunsun yardım etsin kurtarsın mazlum filistin gazze halkını
    Cevapla
  • aaaa 6 ay önce Şikayet Et
    bu haberler fitne ve fesat yuvalarında çıkıyor bunlar tespit edilip dağıtılmalı...
    Cevapla
  • Admin 6 ay önce Şikayet Et
    Bu tür yalan haber yapanlar tespit edilip gerekli ceza verilmelidir. Bu haberi yapanlar israil sevici değil düpedüz yahudidir, müslüman düşmanıdır.
    Cevapla
  • Halıl 6 ay önce Şikayet Et
    Hem hapıs hemde para cezası verılsın..Hiçbir suç cezasız kalmamalı..Basın özgürlüğü demek yalan dolan haber yapmak değildır..Basın doğruları ve ispatlanacak konuları dile getirir..Derhal Basın yasası çıkmalıdır..Terörıstlerı savunanlar ağır ceza almalıdırlar..Gazete sahıplerı Yazıişlerı mudurlerı vede Genel yayın yönetmenlerı doğrudan sorumlu olmalılar..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha son dakika İsrail duyurusu! Nota verip resmen ilan ettiler
Memur ve emeklilerin beklediği dört aylık enflasyon farkı netleşti