5 gündür kayıp olan uzman çavuşun cansız bedeni bulundu

Batman’da 5 gündür kendisinde haber alınamayan 1 çocuk babası uzman çavuş Adem Y., evde silahla vurulmuş halde ölü bulundu.

5 gündür kayıp olan uzman çavuşun cansız bedeni bulundu
5 gündür kayıp olan uzman çavuşun cansız bedeni bulundu
GİRİŞ 18.10.2023 23:39 GÜNCELLEME 18.10.2023 23:39
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Alınan bilgilere göre, merkez Belde Mahallesi F1 Home Konutlarında ikamet eden uzman çavuş Adem Y.'nin ev sahibi kirayı almak için eve gitti.

5 GÜNDÜR HABER ALINAMAYAN UZMAN ÇAVUŞUN CESEDİ BULUNDU

Kapıyı çalan ev sahibi, haber alamayınca durumu emlakçı ve askerin arkadaşına bildirdi. Emlakçı ve askerin arkadaşı da kapıyı çalmalarına rağmen açan olmayınca kapıyı kırarak içeri girerek Adem Y.'nin silahlı vurulmuş halde cansız bedeniyle karşılaştı.
Durumun 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ceset, savcılık incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Bir çocuk babası olan uzman çavuşun daireyi 20 gün önce kiraladığı öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Mehmet 6 ay önce Şikayet Et
    Yorumlara bakınca ne boş insanlar varmış?
    Cevapla
  • hasan 6 ay önce Şikayet Et
    ev sahibine atıp tutup suizan yapmayalım muhtemelen ayın 15 i kira verecektir, memur olduğu için ulaşamadığından gitmiştir. benim anlamadığım terör bölgesinde 5 gündür haber alınmayan uzman çavuşu evinde ve hiç arayan soran yok mu?
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    adamdan 5 gundur haber alinamiyor ailesinden hicmi kimse aramadi
    Cevapla
  • Mikail 6 ay önce Şikayet Et
    Ev sahibini niye kastınız anlamadım 20 gün doğru haberse öylede düşünebilirsiniz kiralarken parası yetmemiş 20 gün sonra öderim demiş ev sahibinde müsaade etmiş olamazmı
    Cevapla
  • VatandaŞ 6 ay önce Şikayet Et
    Evi kimin kiraladığı kimlere söylendi acaba ve 20 günde bir mi kira isteniyor, tuhafıma gitti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi kapanış rekoru!
Filistin bayrağı açan Türk sporcuya madalya tehdidi